Τετάρτη 01 Μαΐου 2024 -

Στροφή



Κόρινθος: Τουριστικό λεωφορείο «κόλλησε» σε σπίτι πάνω στη στροφή

Περιπέτεια έζησαν οι 43 επιβάτες ενός τουριστικού λεωφορείου στην Αρχαία Κόρινθο. Σε μια στροφή το λεωφορείο «καρφώθηκε» σε στέγη σπιτιού και τα κεραμίδια έσπασαν δύο τζάμια. 

Οι επιβάτες πανικοβλήθηκαν, αλλά ευτυχώς, από θαύμα δεν τραυματίστηκε κανείς.



Βρήκε την γαλήνη του στον Θεό ο Άρης Σερβετάλης

Ο γνωστός ηθοποιός Άρης Σερβετάλης είχε χαθεί από την επικαιρότητα αμέσως μετά από τη μεγάλη εκείνη επιτυχία και ελάχιστοι γνώριζαν τους λόγους, αλλά και το τι έκανε εκείνο το διάστημα.

 

Στροφή προς τα αριστερά για τον Μάρτιν Σουλτς

Μερικές από τις πρώτες εξαγγελίες του Μάρτιν Σουλτς, υποψηφίου του γερμανικού Σοσιαλδημοκρατικού κόμματος (SPD) για την καγκελαρία ήταν οι αλλαγές στην Ατζέντα 2010 του επίσης σοσιαλδημοκράτη -και τότε καγκελαρίου- Γκέρχαρντ Σρέντερ: λιγότερες συμβάσεις ορισμένου χρόνου στην αγορά εργασίας, περισσότερα προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης για ανέργους, περισσότερα δικαιώματα συνα



Ο Κλούνει θέλει να εγκαταλείψει την υποκριτική

Ο διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ Τζορτζ Κλούνεϊ αποκάλυψε σε συνεντευξή του πως ο λόγος που θέλει να εγκαταλείψει την υποκριτική είναι γιατί μεγαλώνει.

"Κανείς δεν θα ήθελε να δει την πραγματική ηλικία κάποιου" δήλωσε σε συνέντευξη του στο BBC.



Παραδοχή M.Βορίδη: «Ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε όλη αυτή τη στροφή, ουσιαστικά χωρίς απώλειες»

«Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει επιτύχει κάτι πάρα πάρα πολύ σημαντικό. Έκανε όλη αυτή τη στροφή, ουσιαστικά χωρίς απώλειες», ανέφερε ο Μάκης Βορίδης, σημειώνοντας ότι «το πολιτικό αποτέλεσμα της διασπάσεώς του, η Λαϊκή Ενότητα, στην πραγματικότητα δεν επιβραβεύθηκε».