Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

στρατιωτικούς



Οι «Ελληνίδες Μάνες» μπροστά στο τουρκικό προξενείο για τους 2 στρατιωτικούς

Διαμαρτυρία έξω από το Τουρκικό Προξενείο της Θεσσαλονίκης πραγματοποίησε ομάδα πολιτών, για την κράτηση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών στις φυλακές της Τουρκίας.



Έκπτωση σε άτομα άνω των 60 ετών από τις Μινωικές Γραμμές

Οι Μινωικές Γραμμές στηρίζουν έμπρακτα τα άτομα ηλικίας 60 ετών και άνω, προσφέροντάς τους έκπτωση 20% στις γραμμές της Κρήτης, των Κυκλάδων και της Αδριατικής, σε όλες τις κατηγορίες θέσεων επιβατών και οχημάτων.

Οι Μινωικές Γραμμές συμπαραστέκονται στις ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες των φοιτητών, άνεργων, πολύτεκνων και στρατεύσιμων.



Ευρωπαίοι δικηγόροι στην Αδριανούπολη για τους δυο Έλληνες στρατιωτικούς

Την αποστολή Ευρωπαίων δικηγόρων παρατηρητών του Συμβουλίου των Δικηγορικών Συλλόγων Ευρώπης (CCBE), με συμμετοχή και της ελληνικής αντιπροσωπείας, προς το σκοπό διασφάλισης της τήρησης των απαιτήσεων του διεθνούς δικαίου για την κράτηση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών στην Αδριανούπολης, ανακοίνωσε σήμερα από Ορεστιάδα, ο πρόεδρος της Ολομέλειας των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, Δημήτρης



Σκληρή κριτική Παυλόπουλου κατά Τουρκίας για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς

Σκληρή κριτική άσκησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος κατά της Τουρκίας για την κράτηση των δυο Ελλήνων Στρατιωτικών στις φυλακές της Αδριανούπολης.



Έξαλλος ο Ερντογάν: "Νομικό σκάνδαλο" το άσυλο στους στρατιωτικούς

«Νομικό σκάνδαλο» χαρακτήρισε ο εκπρόσωπος του Ερντογάν,  Ιμπραχίμ Καλίν το άσυλο που δόθηκε  στους δύο από τους οχτώ Τούρκους στρατιωτικούς που διέφυγαν στην Ελλάδα μετά το πραξικόπημα της 15η Ιουλίου. 



Γιούνκερ: Ζήτω η ευρωπαϊκή Ελλάδα, ζήτω η ελληνική Ευρώπη!

Στην ομιλία του στη Βουλή ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ χαιρέτισε «όλους τους φίλους του» και είπε ότι νιώθει τιμή που μιλάει στο ναό της Δημοκρατίας, εκεί όπου εκπροσωπείται ο ελληνικός λαός».