Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

στρατιωτικος



Αιφνίδιος θάνατος στρατιωτικού εν ώρα υπηρεσίας στην Φλώρινα

Εν ώρα υπηρεσίας πέθανε ένας 50χρονος Ανθυπασπιστής της δύναμης του Τάγματος Εθνοφυλακής Φλώρινας, το μεσημέρι της Τρίτης, σύμφωνα με ανακοίνωση από το Γενικό Επιτελείο Στρατού.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση τα ακριβή αίτια του συμβάντος διερευνώνται αρμοδίως.

Η ανακοίνωση από το Γενικό Επιτελείο Στρατού:



Πληροφορίες για σύλληψη Τούρκου στρατιωτικού στον Έβρο

Για ανταλλαγή πυρών στην περιοχή του Πέπλου Έβρου μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων, κάνουν λόγο οι πληροφορίες από τη Θράκη που μας μεταφέρουν οι δημοσιογράφοι της ιστοσελίδας thrakinea.gr



Αφγανιστάν: Άλλος ένας Αμερικανός στρατιωτικός νεκρός σε νέα επίθεση «εκ των έσω»

Ένας Αμερικανός στρατιωτικός σκοτώθηκε και άλλος ένας τραυματίστηκε τη Δευτέρα στο ανατολικό Αφγανιστάν, «κατά τα φαινόμενα» από πυρά Aφγανών στρατιωτών, όπως ανακοίνωσε η αποστολή του NATO στην ασιατική χώρα.



Κούκλατζης: «Έσβηνα την κάθε μέρα που περνούσε - Δε φοβηθήκαμε ούτε στιγμή στην Τουρκία»

Με καθάριο βλέμμα, με φωνή που σιωπά όταν οι ερωτήσεις αγγίζουν ευαίσθητες χορδές της ψυχής και ηρεμία, που σε καμία περίπτωση δε μαρτυρά πως επί 167 ημέρες παρέμεινε κρατούμενος σε φυλακές υψίστης ασφαλείας της γείτονος, ο λοχίας Δημήτρης Κούκλατζης ανοίγει την ψυχή του και μιλάει με ειλικρίνεια, σε μία βαθιά ανθρώπινη συνέντευξη που παραχώρησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ και στην Αλεξανδρούπολη



Big Brother για τον τούρκο στρατιωτικό: Θα τον φρουρούν 90 αστυνομικοί!

Big Brother με... κάμερες, ηλεκτρονικοί «κοριοί» εποπτείας ύποπτων επικοινωνιών, ακροβολισμένοι «σκοπευτές» της ΕΚΑΜ, «αόρατοι» πράκτορες της ΕΥΠ, αποτελούν ένα μέρος της σύνθεσης του έμψυχου και άψυχου, «στρατού» φρούρησης του Τούρκου πιλότου Ozkaywakci Suleyman.



Συγκλονίζει ο πατέρας του λοχία Κούκλατζη: Με διακατέχει μεγάλη περηφάνια

«Οπλίζομαι με υπομονή, με διακατέχει περηφάνια»: Τα λόγια του πατέρα του λοχία ΕΠΟΠ Δημήτρη Κούκλατζη εκπέμπουν αξιοπρέπεια και θάρρος, τα δύο συστατικά με τα οποία ο ίδιος αντιμετωπίζει την περιπέτεια του παιδιού του, που από την περασμένη Πέμπτη βρίσκεται κρατούμενο των Τούρκων στις φυλακές της Αδριανούπολης.