Τρίτη 16 Απριλίου 2024 -

στρατιωτικό ελικόπτερο



Σενεγάλη: Συνετρίβη στρατιωτικό ελικόπτερο - Έξι νεκροί

Έξι άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι 14 τραυματίστηκαν, οι τρεις σοβαρά, όταν από ακόμη αδιευκρίνιστη αιτία ένα ελικόπτερο του στρατού της Σενεγάλης κατέπεσε στο νότιο τμήμα της χώρας, γνωστοποίησε η κυβέρνηση.



Βέλγιο: Πιλότος έπεσε από στρατιωτικό ελικόπτερο σε air show

Ένα τραγικό, όσο και μυστήριο περιστατικό σημειώθηκε σε αγώνα επίδειξης αεροσκαφών, όταν ένας από τους δύο πιλότους ενός βελγικού στρατιωτικού ελικοπτέρου έπεσε στο κενό από ύψος εκατοντάδων μέτρων, δίχως να φορά αλεξίπτωτο.



Συντριβή στρατιωτικού ελικοπτέρου

Γερμανικό στρατιωτικό ελικόπτερο που συμμετείχε στην ειρηνευτική δύναμη του ΟΗΕ στο Μάλι συνετρίβη στην έρημο στα βόρεια της χώρας την Τετάρτη, σύμφωνα με δηλώσεις εκπροσώπου της αποστολής.



Ποια είναι η κατάσταση της υγείας της αξιωματικού που βγήκε ζωντανή από το στρατιωτικό ελικόπτερο

Για την κατάσταση της υγείας της Βασιλικής Πλεξίδα, της αξιωματικού που διασώθηκε από τη συντριβή του στρατιωτικού ελικοπτέρου τύπου Χιούι σε δύσβατη περιοχή στην Ελασσόνας, μίλησε ο σύζυγός της στον τηλεοπτικό σταθμό Star.



Φωτογραφία - ντοκουμέντο από το στρατιωτικό ελικόπτερο [ΕΙΚΟΝΕΣ - VIDEO]

Φωτογραφία ντοκουμέντο που φέρνει στο φως το larissanet.gr δείχνει την κατάσταση στην οποία βρέθηκε το ελικόπτερο. Το στρατιωτικό ελικόπτερο έχει μετατραπεί σε μια άμορφη μάζα.



Εντυπωσιακή προσνήωση στρατιωτικού ελικοπτέρου (video)

Κόβει την ανάσα το βίντεο με την προσπάθεια ενός πιλότου ελικοπτέρου να το προσνηώσει εν μέσω θαλασσοταραχής ανοιχτά των νήσων Φερόε.

Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο δοκιμών για τις δυνατότητες του ελικοπτέρου τύπου MH-60R του πολεμικού ναυτικού της Δανίας.