Τρίτη 23 Απριλίου 2024 -

στρατιωτικη βαση



Σάλος με το χτύπημα στην Συρία. Η Ρωσία δήλωσε ότι το Ισραήλ χτύπησε την στρατιωτική βάση. Στρατιωτικά μπλεξίματα βλέπουν οι αναλυτές

To ρωσικό ΥΠΑΜ δήλωσε πως το χτύπημα στην Συρία έγινε από δύο ισραηλινά μαχητικά. Αυτά, δηλώνουν ότι επιτέθηκαν στην συριακή στρατιωτική βάση T-4 στην Χομς και μάλιστα ότι έλαβαν χώρα από τον λιβανέζικο εναέριο χώρο.



Συνελήφθη ύποπτος κοντά σε στρατιωτική βάση στη Γαλλία

Ένας άνδρας που είναι γνωστό στις υπηρεσίες ασφαλείας της Γαλλίας ότι έχει «ριζοσπαστικοποιηθεί» συνελήφθη τη νύχτα της Πέμπτης προς Παρασκευή κοντά σε μια στρατιωτική βάση στο Εβρέ, ενώ την έρευνα για την υπόθεση έχει αναλάβει η εισαγγελία που ασχολείται με τρομοκρατικές υποθέσεις, έγινε γνωστό από συγκλίνουσες πηγές.

 



Γαλλία: Συνελήφθη ύποπτος άντρας για τρομοκρατική επίθεση σε στρατιωτική βάση

Ένας άντρας που είναι γνωστό στις υπηρεσίες ασφαλείας της Γαλλίας ότι έχει «ριζοσπαστικοποιηθεί» συνελήφθη τη νύχτα της Πέμπτης προς Παρασκευή κοντά σε μια στρατιωτική βάση στο Εβρέ, ενώ την έρευνα για την υπόθεση έχει αναλάβει η εισαγγελία που ασχολείται με τρομοκρατικές υποθέσεις, έγινε γνωστό από συγκλίνουσες πηγές.
 


Αφγανιστάν: Μακελειό σε στρατιωτική βάση

Δεκάδες Αφγανοί στρατιώτες σκοτώθηκαν και τραυματίστηκαν όταν μέλη του κινήματος των Ταλιμπάν, που είχαν μεταμφιεστεί σε συναδέλφους τους, πέρασαν τα σημεία ελέγχου κι εξαπέλυσαν επίθεση μέσα σε μια στρατιωτική βάση.



Έξι Γερμανοί βουλευτές θα επισκεφθούν την στρατιωτική βάση του Ιντσιρλίκ στην Τουρκία

Έξι Γερμανοί βουλευτές αναμένεται να μεταβούν την Τετάρτη στην στρατιωτική βάση του Ιντσιρλίκ, στη νότια Τουρκία, μια επίσκεψη που ενδεχομένως σηματοδοτεί την εκτόνωση της έντασης στις σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών, ανακοίνωσε σήμερα ένας Τούρκος αξιωματούχος που δεν θέλησε να κατονομαστεί.



ΗΠΑ:Συναγερμός σε στρατιωτική βάση

Ένας Αμερικανός στρατιώτης είχε την κακή ιδέα να μεταμφιεστεί σε… βομβιστή αυτοκτονίας με αφορμή τη γιορτή του Χάλογουιν στη στρατιωτική βάση Φορτ Μπραγκ στις ΗΠΑ, με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός και να επέμβουν ακόμα και άνδρες εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών.