Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

στολή



Ερντογάν με στολή παραλλαγής: Ο Τσίπρας είχε υποσχεθεί να διευθετήσει το θέμα των «8» σε 15 ημέρες

Με στολή παραλλαγής και αυστηρό τόνο, ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν αναφέρθηκε στο θέμα των 8 Τούρκων στρατιωτικών που έχουν ζητήσει άσυλο στην Ελλάδα, λέγοντας ότι ο Έλληνας πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, είχε υποσχεθεί ότι θα διευθετήσει το θέμα σε διάστημα 15 ημερών, κάτι που δεν έγινε ποτέ.



Αντώνης Τσαπατάκης: Μετά από 11 χρόνια ξαναφοράω τη στολή μου

Ο Αντώνης Τσαπατάκης, παραολυμπιονίκης της κολύμβησης, μετά από 11 ολόκληρα χρόνια ξαναφόρεσε τη στολή της αστυνομίας.  Όπως ο ίδιος έγραψε στη λεζάντα της εικόνας που δημοσίευσε στο Instagram, πρέπει να πολεμήσεις για να δικαιωθείς για τις πληγές που σε μάτωσαν και σε γονάτισαν.



Συγκινεί ο Αντώνης Τσαπατάκης: Είχα δώσει υπόσχεση να φορέσω ξανά την στολή της ΕΛΑΣ

"Κάθε μέρα που έβλεπα την στολή, θυμόμουν την υπόσχεση που είχα δώσει στον εαυτό μου...να τη φορέσω ξανά ως αστυνομικός".

Μια συγκλονιστική φωτογραφία ανέβασε ο Αντώνης Τσαπατάκης σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης που τον δείχνει με την στολή της ΕΛ.ΑΣ, πριν  από έντεκα χρόνια και σήμερα.



Συγκλονιστική περιγραφή αστυνομικού για το έγκλημα της Δάφνης: "Βρήκαμε την κοπέλα δεμένη χειροπόδαρα με μάσκα στα μάτια να φορά στολή της..."

Σοκάρει η περιγραφή του αστυνομικού, ο οποίος συμμετείχε στη σύλληψη του Παναγιώτη Κοντζιλέλου που βασάνισε και βίασε 20χρονη φοιτήτρια, μέσα στο διαμέρισμά του στη Δάφνη.

Στις 4 Μαΐου 2017, άνδρες της αστυνομίας εισέβαλαν στο διαμέρισμα του 52χρονου και έσωσαν τη νεαρή κοπέλα.



Υπ. Άμυνας Αλβανίας για Καμμένο: Δεν καταλαβαίνω γιατί φορά στολή - Ξυπνά φαντάσματα από το παρελθόν

Με μία αναφορά στις εμφανίσεις του Πάνου Καμμένου με στρατιωτική σχολή επέλεξε να απαντήσει η Αλβανίδα υπουργός Αμυνας στις δηλώσεις του Ελληνα ομολόγου της.



Προϋπολογισμός ΥΠΕΘΑ 2017: Συρρίκνωση ακόμα και στην στολή του φαντάρου!

«Verba volant, scripta manent», για να χρησιμοποιήσω μια λατινική φράση απο αυτές που τόσο αρέσουν στην κυβέρνηση.