Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 -

στοχος



Στο στόχαστρο 105 χριστιανικές εκκλησίες κάθε μήνα

Οι επιθέσεις σε εκκλησίες της Σρι Λάνκα φέρνουν στο προσκήνιο για μία ακόμα φορά τις διώξεις που βιώνουν οι Χριστιανοί σε όλον τον κόσμο.

Μόλις μία εβδομάδα πριν πυρκαγιά  καταστρέφει την Παναγία των Παρισίων  με τις αρχές να κάνουν λόγο για βραχυκύκλωμα, την ώρα που κάποιοι μιλούν για εμπρησμό.



Aστυνομική επιχείρηση στην Πελοπόννησο με 85 συλλήψεις

Εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου. Συνολικά συνελήφθησαν ογδόντα πέντε (85) άτομα, προσήχθησαν εκατόν πενήντα οκτώ (158) και έγινε έλεγχος σε χίλια πενήντα εννέα (1.059).



Στόχος το κλείσιμο της τέταρτης αξιολόγησης τον Μάιο

Καλά σε γενικές γραμμές εκτιμούν ότι εξελίχθηκε η πρώτη αποστολή των επικεφαλής των θεσμών στην Αθήνα, την περασμένη εβδομάδα, για την τέταρτη αξιολόγηση, ενόψει του Eurogroup της Δευτέρας, 12 Μαρτίου οι Βρυξέλλες.



Κομισιόν: το 2025 ο στόχος για τα δυτικά Βαλκάνια

«Προοπτική ένταξης για το 2025, τίποτα περισσότερο, αλλά και τίποτα λιγότερο» προσφέρει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στις έξι χώρες των δυτικών Βαλκανίων, όπως επισημαίνει ο Επίτροπος για θέματα διεύρυνσης Γιοχάνες Χαν. 



Το Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου της Ρωσίας πιθανός στόχος των τζιχαντιστών του ISIS

Το Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου το οποίο πρόκειται να διεξαχθεί στη Ρωσία θα είναι ένας εξαιρετικά «ελκυστικός στόχος» για τους τζιχαντιστές, σύμφωνα με έκθεση του κέντρου αναλύσεων για την τρομοκρατία και τις ένοπλες εξεγέρσεις σε διεθνές επίπεδο του περιοδικού για αμυντικά θέματα Jane's, που εδρεύει στο Λονδίνο.



Η Μέγκαν Μαρκλ στόχος ρατσιστικών σχολίων

Ο αρχηγός του ευρωφοβικού βρετανικού κόμματος UKIP βρίσκεται σήμερα στο εδώλιο του κατηγορούμένου μετά τις ρατσιστικές δηλώσεις που έκανε η νέα φιλενάδα του για την μιγάδα αμερικανίδα ηθοποιό Μέγκαν Μαρκλ, την αρραβωνιαστικιά του πρίγκιπα Χάρι.