Τετάρτη 01 Μαΐου 2024 -

στοχοι



ΗΠΑ: Ο στρατός μας δεν «το κουνάει» από τη Συρία μέχρι να πετύχουμε τους στόχους μας

Οι ΗΠΑ δεν πρόκειται να αποσύρουν τις δυνάμεις τους από τη Συρία μέχρι να επιτευχθούν όλοι οι στόχοι της διοίκησης Τραμπ στην περιοχή, διαμήνυσε σε σημερινή της συνέντευξη στο Fox News η Αμερικανίδα πρεσβευτής στον ΟΗΕ, Νίκι Χέιλι.



Φιλόδοξοι στόχοι με νέα συνταγή για την παραγωγή πλεόνασματος 6,671 δισ.

Την επιβεβαίωση μιας σειράς αισιόδοξων προβλέψεων σε βασικούς οικονομικούς δείκτες προϋποθέτει η παραγωγή πρωτογενούς πλεονάσματος 3,57% κατά τη διάρκεια του 2018, ούτως ώστε να εκπληρωθεί ο βασικός μνημονιακός στόχος της επόμενης χρονιάς.



Τα πολυβόλα του στρατού «γάζωσαν» στόχους γύρω από το Φαρμακονήσι

Με την Τουρκία να διατηρεί ψηλά τους τόνους ειδικά σχετικά με τα νησιά που διεκδικεί στο Ανατολικό Αιγαίο, ο Στρατός Ξηράς έστειλε ένα μήνυμα από το Φαρμακονήσι.

Τα πολυβόλα της φρουράς «γάζωσαν» στόχους στην θάλασσα στο πλαίσιο της επιχειρησιακής εκπαίδευσης της 80 ΑΔΤΕ, που πραγματοποιήθηκε, την Τετάρτη 26 Απριλίου 2017, βολή όπλων ευθυτενούς τροχιάς.



Η επιτάχυνση της αδειοδότησης του Ελληνικού στους στόχους του Φάμμελου

«Οι αποφάσεις-εγκύκλιοι του αν. ΥΠΕΝ Σωκράτη Φάμελλου, ως στόχο έχουν την επιτάχυνση της αδειοδότησης της επένδυσης, με πλήρη σεβασμό στο εθνικό και ευρωπαϊκό θεσμικό πλαίσιο», ξεκαθαρίζει με ανακοίνωσή του το υπουργείο, ως προς το ζήτημα του Ελληνικού.



Νέοι στόχοι του υπουργείου Παιδείας για την επαγγελματική εκπαίδευση

Τους στόχους του υπουργείου Παιδείας για την επαγγελματική εκπαίδευση ανέπτυξε σήμερα ο αρμόδιος υφυπουργός, Δημήτρης Μπαξεβανάκης, στην πανθεσσαλική ημερίδα με τίτλο «Επαγγελματική Εκπαίδευση δυνατότητες και προοπτικές», που πραγματοποιήθηκε στο Βελεστίνο, ενόψει συνεδρίου που διοργανώνεται για την επόμενη σχολική χρονιά.



ΔΝΤ: Τον Απρίλιο η αναθεώρηση των στοιχείων για την Ελλάδα

Το νωρίτερο τον Απρίλιο θα ανακοινώσει το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο τις αναθεωρημένες του προβλέψεις για την ελληνική οικονομία.