Δευτέρα 06 Μαΐου 2024 -

στιβεν



Θέλει Ντεφούρ ο Ολυμπιακός

Την περίπτωση του Βέλγου Στίβεν Ντεφούρ κοιτάζουν στον Ολυμπιακό, με τον παίκτη να έχει συνεργαστεί για δύο χρόνια με τον Χάσι στην Άντερλεχτ.



Ο "Μαύρος Πύργος" του Στίβεν Κινγκ έρχεται στη μεγάλη οθόνη

Μετά από αρκετές απόπειρες φαίνεται ότι η σειρά βιβλίων του Στίβεν Κινγκ, «Ο Μαύρος Πύργος» φτάνει στη μεγάλη οθόνη.

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Ελληνοδανός σκηνοθέτης Νικολάι Αρσέλ («A Royal Affair») και η ταινία αναμένεται να βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Ιανουάριο του 2017.



Στίβεν Χόκινγκ: Δεν νιώθω ευπρόσδεκτος στις ΗΠΑ του Τραμπ

Ο διάσημος κοσμολόγος Στίβεν Χόκινγκ δήλωσε, στη βρετανική τηλεόραση, ότι δεν αισθάνεται ευπρόσδεκτος στις ΗΠΑ του Ντόναλντ Τραμπ.



Ο Στίβεν Χόκιγνκ πήρε εξιτήριο

Εξιτήριο πήρε ο φυσικός Στίβεν Χόκιγνκ, έπειτα από την παραμονή του στο νοσοκομείο Τζεμέλι της Ρώμης, όπου εισήχθη με αδιαθεσία.

Όπως αναφέρει ο ιταλικός Τύπος, ο σπουδαίος επιστήμονας αντιμετώπισε κρίση του αναπνευστικού, χωρίς ωστόσο η κατάστασή του να εμπνέει ανησυχία και πως τώρα επιστρέφει στην Βρετανία.



Σ. Χόκινγκ: Η «απόδραση» από τη Γη αναγκαία για την επιβίωση της ανθρωπότητας

Το ανθρώπινο είδος δεν θα καταφέρει να επιβιώσει, αν σε μία χιλιετία δεν έχει προλάβει να βρει μία άλλη «κατοικία» στο διάστημα. Αυτό υποστήριξε ο διάσημος Βρετανός φυσικός Στίβεν Χόκινγκ σε χθεσινή του διάλεξη στην Οξφόρδη, με θέμα την κοσμολογία.



ΘΡΙΛΕΡ: "Ερχομαι να σας σκοτώσω"! Ποιος απειλούσε τον Στίβεν Χόκινγκ και τα παιδιά του;

Σε τέσσερις μήνες φυλάκισης με αναστολή καταδικάστηκε Αμερικανίδα που απειλούσε να σκοτώσει τον Στίβεν Χόκινγκ.

Η 37χρονη συνελήφθη κοντά σε συνεδριακό κέντρο στην Τενερίφη στα Κανάρια Νησιά, όπου επρόκειτο να μιλήσει την Τετάρτη ο Χόκινγκ στο ετήσιο φεστιβάλ αστρονομίας  Starmus.