Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

στιγμη



Η σοκαριστική στιγμή που η δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ βλέπει τους 26 νεκρούς στην Αργυρά Ακτή!

Είναι σοκαριστικό, δεν το χωράει ανθρώπινος νους! Είναι συγκλονιστικές οι εικόνες"!

Η δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ κατά τη διάρκεια της ζωντανής σύνδεσης βλέπει με την άκρη του ματιού της τις σωρούς των 26 ανθρώπων στην Αργυρά Ακτή. Η περιγραφή της, είναι ανατριχιαστική:



Θεσσαλονίκη: Η στιγμή που δρόμος καταπίνει λεωφορείο των ΚΤΕΛ (Φωτό)

Το λεωφορείο των ΚΤΕΛ βούλιαξε στο σημείο που βλέπετε. Έκπληκτος ο οδηγός έμαθε το μεγάλο λάθος που είχε προηγηθεί...

Περιπέτεια για τον οδηγό και τους επιβάτες λεωφορείου των ΚΤΕΛ πίσω από το Δημοτικό Γήπεδο Λαγκαδά στη Θεσσαλονίκη. Το λεωφορείο περνούσε πίσω από το γήπεδο, όταν ο δρόμος παρουσίασε καθίζηση.



Ο Πούτιν σε μια ιστορική στιγμή για τη Σύνοδο Ρώσων Επισκόπων

Στον καθεδρικό ναό του Σωτήρος στη Μόσχα, πραγματοποιείται η Σύνοδος των Ρώσων Επισκόπων από την Παρασκευή.
 
Το γεγονός για την εκκλησιαστική στρατηγική είναι σαφώς μεγάλο και αν και πολλά υποσχόμενο για τις σχέσεις των εκκλησιών, θα έλεγε κανείς κι όμως δεν παραβρέθηκαν ούτε ο αρχιεπίσκοπος Αθηνών ούτε και ο οικουμενικός Πατριάρχης .


Φορολογικές δηλώσεις 2017: Τα SOS της τελευταίας στιγμής

Η παράταση της προθεσμίας των φορολογικών δηλώσεων που όλοι ζητούσαν δόθηκε και τώρα πάνω από 1 εκατ. φορολογούμενοι και λογιστές βρίσκονται αντιμέτωποι με το χρόνο για να προλάβουν να υποβάλουν τις δηλώσεις μέχρι και τις  17 Ιουλίου.



Η στιγμή της σύλληψης του διαχειριστή της Μπλε Φάλαινας

Σε φυλακή στα Ουράλια έχει ήδη μεταφερθεί ο Ίλιγια Σιντόροφ, ο άνθρωπος που σύμφωνα με τις ρώσικες αρχές ασφαλείας ήταν διαχειριστής στο θανατηφόρο online παιχνίδι «Μπλε Φάλαινα»!

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης αντιμετωπίζει ποινές που σχετίζονται με την υποκίνηση σε αυτοκτονία νεαρών κοριτσιών.



Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που οι αστυνομικοί πυροβολούν τον δράστη στο Παρίσι

Βίντεο από τη στιγμή που οι αστυνομικοί πυροβολούν και σκοτώνουν τον δράστη της επίθεσης του ISIS στο κέντρο του Παρισιού δημοσίευσε η βρετανική «Daily Mirror».