Τρίτη 23 Απριλίου 2024 -

στελιος σκλαβενιτης



Γι' αυτό ο Θεός τον πήρε κοντά του: Η κίνηση που έκανε όλα αυτά το χρόνια ο Σκλαβενίτης και δεν το γνώριζε κανείς μας

Μέσα από μια ανάρτηση στο facebook αποκαλύπτεται το μεγαλείο της ψυχής του Στέλιου Σκλαβενίτη...που έφυγε από την ζωή και συγκίνησε την Ελλάδα. Βοηθούσε πάντα ανθρώπους και το έκανε μάλιστα αθόρυβα και αυτό φαίνεται και από το σεβασμό που του αποδίδουν οι εργαζόμενοι του.



Το τελευταίο «αντίο» στον Στέλιο Σκλαβενίτη

Πλήθος κόσμου έχει συγκεντρωθεί στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στον Πειραιά που τελείται η εξόδιος ακολουθία του Στέλιου Σκλαβενίτη. 

Συγγενείς, φίλοι, συνεργάτες και υπάλληλοι του ομίλου βρίσκονται για το τελευταίο αντίο στον επιχειρηματία, που έφυγε απροσδόκητα από τη ζωή το πρωί της Κυριακής σε ηλικία 52 ετών.



Μεγάλη Τετάρτη η κηδεία του Στέλιου Σκλαβενίτη. Σοκ και θλίψη από τον πρόωρο χαμό

Σαν πρωταπριλιάτικο ψέμα «ήχησε» στον επιχειρηματικό κόσμο η είδηση του απρόσμενου θανάτου του Στέλιου Σκλαβενίτη. Ο 53χρονος αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλος της ομώνυμης αλυσίδας σούπερ μάρκετ άφησε χθες το πρωί την τελευταία του πνοή μετά από επιπλοκή του ιού της γρίπης -του ύπουλου τύπου Β- που είχε διαγνωσθεί πριν από λίγες μέρες.



Έφυγε από τη ζωή ο Στέλιος Σκλαβενίτης - Ήταν ένα από τα αδέρφια που βρίσκονταν στο τιμόνι της αλυσίδας σούπερ μάρκετ "Σκλαβενίτης"

«Έφυγε» απροσδόκητα από πνευμονία στο νοσοκομείο σε ηλικία μόλις 52 ετών ο Στέλιος Σκλαβενίτης. Η είδηση του θανάτου του συγκλόνισε τον επιχειρηματικό κόσμο καθώς ήταν ένα από τα τέσσερα αδέρφια που βρισκόταν στο «τιμόνι» της ομώνυμης αλυσίδας σούπερ μάρκετ.