Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

Στέλιος Πέτσας



Κλειστές οι Εκκλησίες για τους πιστούς για μια εβδομάδα – Χωρίς Αγιασμό των υδάτων την Ημέρα των Θεοφανίων

Νέο αυστηρό «Lockdown» ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Στέλιος Πέτσας που ξεκινάει από αύριο Κυριακή 3 Ιανουαρίου, το πρωί στις 6:00 και για μία εβδομάδα. Στα μέτρα που ίσχυαν πριν τις γιορτές επανέρχεται η χώρα ώστε να δοθεί μια ανάσα στο «Εθνικό Σύστημα Υγείας» ανέφερε ο κ. Πέτσας. Μεταξύ των μέτρων που ανακοίνωσε είναι το κλείσιμο των Εκκλησιών. 



Στ. Πέτσας: Κλείνουν οι εκκλησίες σε Θεσσαλονίκη και Σέρρες – Μέχρι 9 πιστοί στις «κόκκινες περιοχές»

Καθολικό τοπικό lockdown για τη Θεσσαλονίκη και τις Σέρρες ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών. Ο κ. Πέτσας ανακοίνωσε επίσης, ότι εκτός από τις δύο ζώνες που υπάρχουν σήμερα, δημιουργείται μία ακόμα, η γκρι, στην οποία περιλαμβάνεται η Θεσσαλονίκη και οι Σέρρες. Ο κ.


Ανοίγει και πάλι ο «πόλεμος» εναντίον της Θείας Κοινωνίας – Τι απαντά η κυβέρνηση

Ανοίγει εκ νέου ο «πόλεμος» εναντίον της Θείας Κοινωνίας, καθώς αυξάνουν τα κρούσματα της πανδημίας. Η κυβέρνηση δια του εκπροσώπου της Στέλιου Πέτσα, ξεκαθαρίζει το θέμα, διευκρινίζοντας ότι το ζήτημα δεν έχει τεθεί από την επιτροπή των λοιμωξιολόγων.



Πέτσας: Ο Μητσοτάκης θα ανακοινώσει φοροελαφρύνσεις και μειώσεις ασφαλιστικών εισφορών

Φοροελαφρύνσεις και μειώσεις ασφαλιστικών εισφορών προανήγγειλε με τηλεοπτική του συνέντευξη ο Στέλιος Πέτσας το Σάββατο.

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε ότι τις σχετικές ανακοινώσεις θα τις κάνει ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης από τη Θεσσαλονίκη το Σαββατοκύριακο 12 και 13 Σεπτεμβρίου.

 

Στη σύσκεψη της Δευτέρας οι αποφάσεις για τα μέτρα του Δεκαπεντάγουστου – Τι μελετούν για τις εκκλησίες

Έντονος προβληματισμός επικρατεί στην κυβέρνηση αναφορικά με τον Δεκαπενταύγουστο και την πανδημία. Η ανησυχία αποτυπώθηκε και στην ενημέρωση των πολιτικών αρχηγών από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο κ. Στέλιο Πέτσα.