Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ



Εξιτήριο παίρνει σήμερα από το νοσοκομείο ο Στέφανος Χίος

Σήμερα αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν από την περασμένη Δευτέρα ο Στέφανος Χίος, ο οποίος δέχθηκε'εξω από το σπίτι του στα Βριλήσσια δολοφονική επίθεση από άγνωστο δράστη.

 

Εισαγγελέας για τον πυροβολισμό Χιου σε δικαστικό επιμελητή

Την παρέμβαση του προϊσταμένου της είσαγγελιας Πρωτοδικών Αθηνών κ. Η. Ζαγοραίου προκάλεσε το περιστατικό του πυροβολισμού σε βάρος δικαστικου επιμελητή στα γραφεία της εφημερίδας "Μακελειό" χθες.



Ο δημοσιογράφος Στέφανος Χίος πυροβόλησε στον αέρα κατά δικαστικού επιμελητή!

Περιστατικό με πυροβολισμούς σημειώθηκε λίγο μετά τις 4 το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης στα γραφεία της εφημερίδας «Μακελειό» στην Καλλιθέα.



Η στιγμή που συλλαμβάνεται από την Αστυνομία ο Στέφανος Χίος!

Το γύρο του διαδικτύου κάνει η είδηση της σύλληψης του Στέφανου Χίου, ο οποίος οδηγήθηκε προφυλακιστέος στις φυλακές Κορυδαλλού!

Την είδηση δημοσίευε το makeleio.gr, ιστοσελίδα του γνωστού δημοσιογράφου, το οποίο μάλιστα φέρει στο φως της δημοσιότητας και φωτογραφίες από την στιγμή που οι Αρχές συλλαμβάνουν τον Στέφανο Χίο!



Προφυλακίστηκε στις φυλακές Κορυδαλλού ο Στέφανος Χίος

Όπως αναφέρει το «makeleio.gr» το πρωί, δικαστικός επιμελητής έχοντας δίπλα του ισχυρή δύναμη ανδρών της ΕΛ.ΑΣ. έκαναν ντου στο σπίτι του δημοσιογράφου Στέφανου Χίου...