Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

στεφανοπουλος



Βασανιστικές οι τελευταίες της ώρες για την συμπεθέρα του Στεφανόπουλου

Σε κατάσταση σοκ βρίσκονται οι κάτοικοι της Πάτρας, από τη δολοφονία της 88χρονης, Φούλης Παπανδρέου το πρωί της Δευτέρας μέσα στο σπίτι της σε κεντρικό δρόμο της πόλης. 



Ο άνθρωπος που υπηρέτησε τον Στεφανόπουλο μέχρι το τέλος

Σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης η εξόδιος Ακολουθία του πρώην προέδρου της Δημοκρατίας, Κωστή Στεφανόπουλου στον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου στο Παλαιό Ψυχικό.



Βιβλίο συλληπητηρίων για τον Στεφανόπουλο στην Προεδρία

Σήμερα και αύριο θα παραμείνει ανοιχτό το βιβλίο συλληπητηρίων στην Προεδρία της Δημοκρατίας για το θάνατο του Κωνσταντίνου Στεφανόπουλου. Το βιβλίο θα είναι ανοιχτό από τις 10:00-14:00 και από 17:00-20:00 και η είσοδος θα βρίσκεται στη Βασιλέως Γεωργίου 2.



Όλος ο πολιτικός κόσμος «αποχαιρετά» πολιτικό αλλά και άνθρωπο Κωστή Στεφανόπουλο

Όλος ο πολιτικός, και όχι μόνο, αποχαιρετά με τα καλύτερα λόγια τον τεώς ΠτΔ Κωστή Στεφανόπουλο, που «έφυγε» σε ηλικά 90 ετών από λοίμωξη του αναπνευστικού. Όλοι αποχαιρετούν τον πολιτικό αλλά και άνθρωπο Κωστή Στεφανόπουλο, ο οποίος είναι γεγονός αδιασφισβήτητο ότι αποτέλεσε μορφή της πολιτικής σκηνής της χώρας



Σαμαράς για Στεφανόπουλο: Τίμησε όσο λίγοι τα αξιώματα

Τα συλληπητήριά του για το θάνατο του Κωστή Στεφανόπουλου εξέφρασε ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.



Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: Ο Στεφανόπουλος υπήρξε ευπατρίδης της πολιτικής

«O Κωστής Στεφανόπουλος υπήρξε ένας ευπατρίδης της πολιτικής ζωής του τόπου, ο οποίος υπηρέτησε την Ελλάδα με σοβαρότητα και υψηλό αίσθημα ευθύνης», τονίζει ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, με αφορμή τον θάνατο του πρώην προέδρου της Δημοκρατίας.