Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

ΣΤΑΘΜΟΙ ΜΕΤΡΟ



Κλείνουν σταθμοί του μετρό στο κέντρο της Αθήνας με εντολή της ΕΛΑΣ

Οκτώ σταθμοί του Μετρό (γραμμές 1,2,3) κλείνουν σήμερα Πρωτοχρονιά από τις 17:00 έως τις 22:00 με εντολή της ΕΛΑΣ, στο πλαίσιο των μέτρων της για περιορισμό των μετακινήσεων και αποφυγή φαινομένων συνωστισμού.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τους σταθμούς Ευαγγελισμός, Σύνταγμα, Πανεπιστήμιο, Ακρόπολη, Βικτώρια, Ομόνοια, Μοναστηράκι και Θησείο.



Σταθμοί του μετρό κλείνουν την Παρασκευή λόγω 17ης Νοεμβρίου

Κλείνουν το απόγευμα της Παρασκευής τρεις σταθμοί του μετρό, ύστερα από απόδειξη της αστυνομίας, λόγω της επετείου του Πολυτεχνείου.

Ειδικότερα, όπως ανακοινώθηκε, την Παρασκευή 17.11.2017, καθ’ υπόδειξη της αστυνομίας ο σταθμός «Μέγαρο Μουσικής» θα κλείσει στις 15:00 το μεσημέρι και οι σταθμοί «Σύνταγμα» και «Ευαγγελισμός» θα κλείσουν στις 17:00 το απόγευμα.



Κλειστοί οι σταθμοί του μετρό σε Μέγαρο Μουσικής, Σύνταγμα και Ευαγγελισμό

Κλειστοί θα παραμείνουν το απόγευμα της Παρασκευής οι σταθμοί του μετρό «Σύνταγμα», «Ευαγγελισμός» και «Μέγαρο Μουσικής», ανήμερα της επετείου του Πολυτεχνείου, κατόπιν υπόδειξης της αστυνομίας. 

Συγκεκριμένα, ο σταθμός του Μεγάρου θα κλείσει στις 15:00 το μεσημέρι και οι σταθμοί στο Σύνταγμα και στον Ευαγγελισμό θα κλείσουν από τις 17:00 το απόγευμα. 



Τηλεφώνημα για βόμβα σε δύο σταθμούς του μετρό

Τηλεφώνημα για βόμβα έκανε άγνωστος λίγο μετά τις δύο το μεσημέρι στην εφημερίδα Έθνος και είπε ότι θα εκραγεί βόμβα στις 15:40 στους σταθμούς του μετρό Αιγάλεω και Αγία Μαρίνα.

Άνδρες του τμήματος εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών εξετάζουν αν πρόκειται για πραγματική απειλή ή για συνηθισμένη φάρσα.



Κλειστοί τέσσερις σταθμοί του μετρό το Σαββατοκύριακο

Τέσσερις σταθμοί του μετρό θα είναι κλειστοί το Σάββατο 11 και την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου, καθώς θα εκτελούνται τεχνικές εργασίες.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ, πρόκειται για τους σταθμούς Ομόνοια των γραμμών 1 και 2, Νέος Κόσμος της Γραμμής 2 και Ελαιώνας και Χολαργός της Γραμμής 3.



Οι σταθμοί του μετρό που θα παραμείνουν κλειστοί

Κανένα δρομολόγιο του μετρό από και προς το αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» δε θα πραγματοποιηθεί  αύριο Τρίτη από τις 10.20 έως και τις 11.20 , με εντολή της ΕΛΑΣ λόγω της επίσκεψης του Αμερικανού Προέδρου Μπάρακ Ομπάμα.