Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

σταθεροποίηση



ΕΕΤ: Σταθεροποίηση καταθέσεων εν όψει ολοκλήρωσης της αξιολόγησης

H διαφαινόμενη επιτυχής ολοκλήρωση της δεύτερης αξιολόγησης έχει δημιουργήσει κλίμα σταθερότητας στις τράπεζες και έχει συμβάλει στη σταθεροποίηση των καταθέσεων, ύστερα από τις απώλειες που καταγράφηκαν κυρίως κατά το πρώτο δίμηνο του 2017.

Παράλληλα, καλύπτονται πλήρως οι δανειακές ανάγκες των αξιόχρεων επιχειρήσεων. 



Ο Παππάς στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Η Ελλάδα μπορεί να συμβάλλει στη σταθεροποίηση και την ανάπτυξη της περιοχής

Κύκλο επαφών είχε στο υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, στο πλαίσιο της επίσκεψης που πραγματοποιεί στην Ουάσιγκτον.



Πούτιν: Στόχος η «σταθεροποίηση μιας νόμιμης εξουσίας» στη Συρία

Ο στόχος της Ρωσίας στην Συρία είναι η «σταθεροποίηση μιας νόμιμης εξουσίας» και να δώσει «ένα αποφασιστικό πλήγμα» στην τρομοκρατία, δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, καθώς οι ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις ξεκινούν εκ νέου σήμερα στην Γενεύη της Ελβετίας, δέκα μήνες μετά την κατάρρευση του προηγούμενου γύρου των συνομιλιών.



Τάσεις σταθεροποίησης των τιμών στις αγορές πετρελαίου

Τάσεις σταθεροποίησης των τιμών διαμορφώνονται στις αγορές πετρελαίου, μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων.

Οι τιμές του πετρελαίου τύπου Brent, διεθνούς προέλευσης για τις παραδόσεις Φεβρουαρίου, μειώθηκαν κατά 1 σεντ στα 55,15 δολάρια το βαρέλι μετά την αύξησή τους, κατά 11 σεντς, την Παρασκευή.



Τσίπρας: Σταθεροποιείται η οικονομία - Επιπλέον έσοδα 812 εκατ. τον Σεπτέμβριο

Επιβεβαιώνει η κυβέρνηση τη μεγάλη αύξηση στα έσοδα τον Σεπτέμβριο, γεγονός που το Μαξίμου εκτιμά ότι δείχνει την καλή πορεία της οικονομίας.



Moody’s: Σταθεροποιούνται οι συνθήκες στην Ελλάδα

Οι συνθήκες στην Ελλάδα έχουν σταθεροποιηθεί με το τρίτο πρόγραμμα, αναφέρει ο οίκος πιστοληπτικής αξιολόγησης Moody's στην ετήσια πιστωτική ανάλυσή του για την Ελλάδα η οποία δημοσιοποιήθηκε τη Δευτέρα, ενώ κάνει λόγο για σταθερή προοπτική του ελληνικού αξιόχρεου Caa3.