Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

στασυ



Η ΣΤΑΣΥ προσέφυγε στη δικαιοσύνη για τη σημερινή στάση εργασίας σε Μετρό και Τραμ

Στη δικαιοσύνη προσέφυγε η ΣΤΑΣΥ κατά 6 σωματείων εργαζομένων της εταιρείας μετά την αιφνιδιαστική προκήρυξη, που ανακοινώθηκε λίγο πριν τη 1 σήμερα το μεσημέρι, για στάση εργασίας από τις 10 το βράδυ ως τη λήξη της κυκλοφορίας.

Μετά την εξέλιξη αυτή αναμένεται νεότερη ανακοίνωση από τη ΣΤΑΣΥ για την εξέλιξη της εκδίκασης και τη λειτουργία των μέσων σταθερής τροχιάς.

 



Τσουχτερό πρόστιμο για τη ΣΤΑ.ΣΥ

Πρόστιμο ύψους 30 εκατομμυρίων ευρώ στη ΣΤΑΣΥ επέβαλε το Κέντρο Ελέγχου Μεγάλων Επιχειρήσεων (Κ.Ε.ΜΕ.ΕΠ), ύστερα από φορολογικό έλεγχο που πραγματοποίησε για τα έτη 2008, 2009 και 2010 στα οικονομικά πεπραγμένα της ΑΜΕΛ, της εταιρείας που ήταν υπεύθυνη για τη λειτουργία του Μετρό έως το 2011.



ΣΤΑΣΥ: Στάση εργασίας την Δευτέρα μόνο στον ΗΣΑΠ

Με στάση εργασίας στον Ηλεκτρικό απαντούν οι εργαζόμενοι της ΣΤΑΣΥ στον "πόλεμο" που έχει ξεσπάσει με την ηγεσία του υπουργείου Μεταφορών. Αφορμή για τον "πόλεμο" το ηλεκτρονικό εισιτήριο.



«Μαύρη τρύπα» 1,15 εκατ. στα ταμεία της ΣΤΑΣΥ

Σε 1,15 εκατ. ευρώ ανέρχεται η «μαύρη τρύπα» που δημιούργησε στα ταμεία της ΣΤΑΣΥ το 2015 η απάτη με έσοδα από πωλήσεις εισιτηρίων και καρτών απεριορίστων διαδρομών που υπεξαιρέθηκαν από υπαλλήλους της εταιρείας.



Απάτη ύψους 1,15 εκατ. ευρώ διαπίστωσε ο έλεγχος στην ΣΤΑΣΥ

Η Γενική Επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης προχώρησε σε Έλεγχο και Ένορκη Διοικητική Εξέταση στη ΣΤΑΣΥ σχετικά με τη διαδικασία είσπραξης και απόδοσης χρηματικών ποσών που προέρχονται από τη διάθεση εισιτηρίων, καρτών απεριορίστων διαδρομών και προστίμων της



Αυξήσεις στους μισθούς των εργαζομένων στο Μετρό, τον ΗΣΑΠ και το Τραμ

Αύξηση από 2% ως 4% στους μισθούς τους θα δουν οι εργαζόμενοι στο Μετρό, τον ΗΣΑΠ και το Τραμ καθώς το υπουργείο Εργασίας ενέκρινε τη νέα επιχειρησιακή σύμβαση διαρκούς διάρκειας.