Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 -

Σταματίνα Τσιμτσιλή



Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο Θέμης Σοφός έγιναν νονοί

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και ο σύζυγός της Θέμης Σοφός που πριν από δύο μήνες και κάτι έγιναν για τρίτη φορά γονείς, σήμερα έγιναν και νονοί. Το αγαπημένο ζευγάρι βάφτισε ένα αγοράκι το οποίο πήρε το όνομα Γιώργος.



Ανακοίνωσε στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή ότι χώρισε!

Στο Hapy Day βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου και μίλησε για όλα. Η σχέση του Αλέξανδρου Λυκουρέζου με τη Νατάσα Καλογρίδη, ο ρόλος της Ζωής Λάσκαρη στο Μαριχουάνα Stop, αλλά και ο χωρισμός της από τον Μάκη Σούλη -κάτι που εξομολογείται για πρώτη φορά- όλα έπεσαν στο τραπέζι προς συζήτηση…



Eπιστρέφει η Σταματίνα Τσιμτσιλή - Δείτε το μήνυμά της

Η παρουσιάστρια με ένα μήνυμα και ένα βίντεο ενημέρωσε το κοινό της ότι ενάμιση περίπου μήνα μετά τη γέννηση του γιου της επιστρέφει στα τηλεοπτικά της καθήκοντα.



Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η φωτογραφία με τον γιο της και το μήνυμά της για την ημέρα της μητέρας

Γιορτή της μητέρας σήμερα και η Σταματίνα Τσιμτσιλή στέλνει το δικό της μήνυμα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

 

 «Η πρώτη αγκαλιά, το πρώτο χάδι, η αρχή ενός καινούριου ταξιδιού!



Σταματίνα Τσιμτσιλή: Οι πρώτες φωτογραφίες από το μαιευτήριο

Το πρωί της Παρασκευής η παρουσιάστρια έφερε στον κόσμο το τρίτο της παιδάκι και είναι πιο χαρούμενη από ποτέ.

Το υγιέστατο αγοράκι θα πάρει το όνομα Ιωάννης-Εφραίμ.

Πολλοί διάσημοι φίλοι τους και συνάδελφοι που τους έχουν επισκεφθεί στο μαιευτήριο και μερικοί από αυτούς κοινοποίησαν φωτογραφίες στα social media.



Αποχωρεί από τον Αlpha η Σταματίνα Τσιμτσιλή;

Έντονη είναι η φημολογία που θέλει τηΈντονη είναι η φημολογία που θέλει τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να αποχωρεί από τον Alpha και να βρίσκεται σε αναζήτηση νέας τηλεοπτικής στέγης.