Δευτέρα 29 Απριλίου 2024 -

στάδιο



Ηράκλειο: Αύριο θα ξεκινήσει η αποκατάσταση του στεγάστρου του Παγκρητίου Σταδίου

Αύριο Παρασκευή 2 Φεβρουαρίου, αναμένεται να ξεκινήσουν οι εργασίες απομάκρυνσης του τμήματος του στεγάστρου του Παγκρητίου Σταδίου που αποκολλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας από τους θυελλώδεις ανέμους.



Ντιμιτρόφ: Στο τελικό στάδιο οι διαπραγματεύσεις

Την πεποίθηση ότι υπάρχει «ισχυρή αποφασιστικότητα» τόσο από τα Σκόπια όσο και από την Αθήνα, για επίτευξη συμφωνίας στο ζήτημα της ονομασίας εξέφρασε σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών της ΠΓΔΜ, Νικόλα Ντιμιτρόφ, μιλώντας στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Πολιτικών Μελετών (European Policy Center - EPC) στις Βρυξέλλες.



Κόπηκε στα δύο το στάδιο Αζτέκα στο Μεξικό από τον φονικό σεισμό

Ο πολύ δυνατός σεισμός των 7.1 ρίχτερ που χτύπησε το Μεξικό είχε ως αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρές ζημιές και το εμβληματικό στάδιο Αζτέκα που βρίσκεται στην πρωτεύουσα της χώρας.

Ισχυρή σεισμική δόνηση χτύπησε για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες το Μεξικό. Κτίρια κατέρρευσαν, ενώ άλλα υποστεί σοβαρές ζημιές.



Συναγερμός στο Κάρντιφ - Συνελήφθη άνδρας με μαχαίρι κοντά στο στάδιο που θα τραγουδήσει ο Τζάστιν Μπίμπερ

Συναγερμός σήμανε στο Κάρντιφ της Ουαλίας, πριν από τη συναυλία του Τζάστιν Μπίμπερ, καθώς ένας άνδρας έβγαλε μαχαίρι έξω από το στάδιο που θα τραγουδήσει ο διάσημος καλλιτέχνης.

 

Η αστυνομία προχώρησε σε δύο συλλήψεις. Πρόκειται για δύο νεαρούς άνδρες 19 και 27 ετών.



Ολα τα άλλα περισσεύουν: Καρκινοπαθής τελικού σταδίου κατέκτησε το Έβερεστ (Βίντεο)

Ένας 47χρονος Βρετανός καρκινοπαθής τελικού σταδίου, στον οποίον οι γιατροί έχουν δώσει λίγους μήνες ζωής, «κατέκτησε» την κορυφή του ψηλότερου βουνού της Γης, του Έβερεστ.

Πιθανότατα είναι ο πρώτος άνθρωπος που, σε αυτό το στάδιο της ασθένειας, κατάφερε κάτι τέτοιο.



Independent για Ελλάδα: Σε κάποιο στάδιο πρέπει να γίνει ελάφρυνση χρέους, πολλοί πιστεύουν και υποτίμηση νομίσματος

Την «τιμητική» της έχει και πάλι η Ελλάδα στο διεθνή Τύπο, με τη βρετανική εφημερίδα "Independent" αυτή τη φορά να αποτυπώνει με μελανά χρώματα την κατάσταση στη χώρα μας και τις προοπτικές εξόδου απ’ την κρίση και να περιγράφει τα αδιέξοδα στη διαπάλη μεταξύ κυβέρνησης και δανειστών, αλλά κυρίως μεταξύ των δανειστών σ’ ένα άρθρο γνώμης, όπου χαρακτηρίζει ανθρωπιστικό ζήτημα τη δημοσιον