Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Σπύρος Μπιμπίλας



Ο Σπύρος Μπιμπίλας αποχαιρετά τη φίλη του Χρύσα Σπηλιώτη

Μετά από έξι μέρες αγωνίας για την οικογένεια της και τα αγαπημένα της πρόσωπα ταυτοποιήθηκε και η σορός της ηθοποιού Χρύσας Σπηλιώτη.
 
Δυστυχώς το θαύμα δεν έγινε.
 


Γνωστός ηθοποιός: Ο Χρήστος Σιμαρδάνης είχε μια βαριά περίπτωση καρκίνου του εγκεφάλου

Ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε στον Λάζο Μαντικό και τον ΑΡΤ FM για τον αξέχαστο ηθοποιό Χρήστο Σιμαρδάνη, ο οποίος “έφυγε” από τη ζωή πριν λίγες ημέρες.



Γνωστός ηθοποιός δηλώνει: Με αποκαλούν «αρσενική Βουγιουκλάκη» γιατί δεν γερνάω

«Στον χώρο μας με λένε «καινούργιο Βέγγο». Επίσης με αποκαλούν «αρσενική Βουγιουκλάκη», γιατί δεν γερνάω», δηλώνει γνωστός ηθοποιός.

Ο λόγος για τον Σπύρο Μπιμπίλα ο οποίος σε συνέντευξή του στην Espresso, μιλά μεταξύ άλλων για τα παιδιά του χρόνια, την οικογένειά του, την αρχαιολογία και τη Νομική.

Ακολουθεί ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη



Κατέθεσε αγωγή στον Λιάγκα κι εκείνος...

Ο Σπύρος Μπιμπίλας αποφάσισε να κινηθεί νομικά εναντίον του Γιώργου Λιάγκα για τη ραδιοφωνική φάρσα. Ο ηθοποιός, σε συνέντευξη που δίνει στο περιοδικό People, ζητά ηθική αποκατάσταση αλλά και χρηματική αποζημίωση, ενώ αποκαλύπτει ότι δέχτηκε γραπτό μήνυμα από τον δημοσιογράφο.

Γιατί κατέθεσες αγωγή κατά του Γιώργου Λιάγκα;



Σπύρος Μπιμπίλας: Ο Στάθης Ψάλτης δεν ήταν 66 ετών...

Ο ηθοποιός Σπύρος Μπιμπίλας, μιλώντας σε εκπομπή του ραδιοφωνικού σταθμού ΑΡΤ 90,6, αναφέρθηκε στον αγαπημένο του φίλο Στάθη Ψάλτη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το μεσημέρι της Παρασκευής.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας μάλιστα, αποκάλυψε πως ο Στάθης Ψάλτης δεν είναι 66 ετών, όπως λέγεται, αλλά λίγο μεγαλύτερος.