Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

σπυρακη



Σπυράκη: Τσίπρας και Καμμένος κοροϊδεύουν για να μείνουν λίγο ακόμα στην εξουσία

«Πέντε μέρες τώρα ο κ. Τσίπρας αποφεύγει να εξηγήσει γιατί απέπεμψε τον κ. Κοτζιά που στηρίζει τη συμφωνία των Πρεσπών. Kαι όχι τον κ. Καμμένο, που υποτίθεται ότι την πολεμά, αλλά επιτρέπει στα Σκόπια να δημιουργούν τετελεσμένα που είναι όλο και πιο δύσκολο να ανατραπούν», δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη.



Τα Σκόπια διαψεύδουν τη συνάντηση Ζάεφ- Σπυράκη

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος των Σκοπίων, Μίλε Μποσνγιακόφσκι, αναφέρθηκε στο σάλο που έχουν προκαλέσει τα δημοσιεύματα της "Εφημερίδας των Συντακτών" που έκανε λόγο για συνάντηση του Ζόραν Ζάεφ με τη Μαρία Σπυράκη.



Σπυράκη: Θαυμαστές του Πινοσέτ είναι εκείνοι που πνίγουν την Ελλάδα στα δακρυγόνα

Παρεμβαίνοντας στη συζήτηση με τον Έλληνα πρωθυπουργό, η ευρωβουλευτής της ΝΔ/ΕΛΚ (και εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης) Μαρία Σπυρακη διερωτήθηκε, επικαλούμενη όσα είχε πει ο Αλέξης Τσίπρας για τα φαινόμενα νεποτισμού στην Ελλάδα, δεν είναι νεποτισμός να έχει διορίσει στην κυβέρνηση μέλη της οικογένειάς του;



Σπυράκη: Δεν θα μείνει αναπάντητη η επιχείρηση λάσπης κατά της ΝΔ

Δεν θα μείνει αναπάντητη η επιχείρηση λάσπης που εκτυλίσσεται εναντίον στελεχών της Νέας Δημοκρατίας και ανθρώπων κοντά στον Κυριάκο Μητσοτάκη, διαμηνύει η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Μαρία Σπυράκη.



Σπυράκη: «Ευτυχώς δεν αργεί ο πραγματικός ανασχηματισμός - Οι εκλογές»

Η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Σπυράκη, σχολίασε με καυστικό τρόπο τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης.

«Τόση αναμονή, τόσος ντόρος, τόση αναστάτωση για να αλλάξει ο Μανωλιός και να βάλει τα ρούχα του αλλιώς», σχολίασε.



Η Σπυράκη εισηγήτρια του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου για τα πλαστικά και το περιβάλλον

Η Μαρία Σπυράκη ορίστηκε εισηγήτρια εκ μέρους του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, εκπροσωπώντας την Επιτροπή Βιομηχανίας, Ερευνας και Ενέργειας, στη νομοθεσία για τον περιορισμό των επιπτώσεων που έχει στο περιβάλλον η χρήση των πλαστικών.