Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

σπιτική συνταγή



Σπιτική συνταγή για σένα που τα νύχια σου σπάνε συνεχώς

Bλέπεις μάλλον τα παράκανες με το μανικιούρ, δεν τα άφησες καθόλου να «αναπνεύσουν» και τα νύχια σου πλέον σπάνε με το παραμικρό.

Το ξέρουμε πως δεν μπορείς να τα βλέπεις άβαφα αλλά πρέπει να πατήσεις το pause για μερικές εβδομάδες και να τους δώσεις ξανά τη δύναμη και την ελαστικότητα που χρειάζονται.

Υλικά:



Αποτρίχωση προσώπου με μία πανεύκολη σπιτική συνταγή

Η τριχοφυΐα στο πρόσωπο μπορεί να συμβαίνει για αρκετούς λόγους. Είναι είτε κληρονομική, είτε υπάρχει κάποια ανισορροπία στον έμμηνο κύκλο, ορμονικές αλλαγές κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ή μπορεί να οφείλονται σε κάποια ακατάλληλα φάρμακα.



Scrub μαλλιών με την καλύτερη σπιτική συνταγή

Για την απολέπιση και τα scrub στο πρόσωπο ή το σώμα έχουμε μιλήσει αρκετές φορές από αυτή εδώ τη στήλη. Η επιδερμίδα μας, όμως, δεν σταματά στο πρόσωπο ή το σώμα μας, μιας και το τριχωτό της κεφαλής είναι εξίσου ένα σημαντικό κεφάλαιο στην περιποίηση, που ομολογουμένως, οι περισσότερες ξεχνάμε.



Μαλλιά που λαδώνουν γρήγορα; Λύσε το πρόβλημα με αυτή τη σπιτική συνταγή

Υπάρχουν μαλλιά που λαδώνουν ακόμα και κάποιες ώρες μετά το λούσιμο και δυσκολεύουν τη ζωή μας αρκετά.

Να λοιπόν τι μπορείς να κάνεις για να γλιτώσεις από την έντονη λιπαρότητα και να απολαύσεις τα καθαρά, μυρωδάτα σου μαλλιά λιγάκι παραπάνω.

Η συνταγή αποτελείται από μόνο 3 υλικά και θα σε εκπλήξει!

Υλικά:



Σπιτική συνταγή για τάρτα λεμόνι!

Η γνωστή σε όλους μας τάρτα λεμόνι, ή αλλιώς lemon pie, είναι ότι πρέπει εάν δεν σου αρέσει ιδιαίτερα η σοκολάτα αλλά είσαι λάτρης των γλυκών. Εάν την έχεις και στο ψυγείο είναι ότι πρέπει για δροσιστικό καλοκαιρινό γλυκό.



Τέλος η κυτταρίτιδα με σπιτική συνταγή

Ο νούμερο ένα εχθρός για όλες τις γυναίκες στον κόσμο, είναι η κυτταρίτιδα. Εάν είστε από τις γυναίκες που κουράστηκαν να ψάχνουν το μαγικό φίλτρο που θα εξαφανίσει ή θα ελαττώσει την κυτταρίτιδα, τότε θα πρέπει να φτιάξετε το παρακάτω scrub.