Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

σουβλατζίδικο



Απίστευτο: Κρατούμενος άνοιξε... σουβλατζίδικο μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού (ΦΩΤΟ)

Σουβλατζίδικο που λειτουργεί κάθε Σαββατοκύριακο και εξυπηρετεί μέχρι και 400 «πελάτες» έχει στήσει μέσα στις φυλακές του Κορυδαλλού, κρατούμενος για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση, που εκτίει ποινή πολυετούς κάθειρξης.



Το παραδοσιακό σουβλατζίδικο που δε διαθέτει γύρο και δε βάζει τζατζίκι

Ο Λευτέρης Τσαϊρίδης στις αρχές της δεκαετίας του '50 έμαθε τη Νέα Σμύρνη να τρώει τυλιχτό σουβλάκι. Σήμερα, 60 και πλέον χρόνια μετά, τα σουβλάκια «ο Λευτέρης» παραμένει μια βαθιά οικογενειακή επιχείρηση, στην οποία δουλεύουν τα εγγόνια του Λευτέρη και οι οποίοι έχουν φροντίσει να διατηρήσουν το -εξαιρετικό προϊόν τους- ίδιο και απαράλλακτο.



Η ψησταριά της... ανθρωπιάς βρίσκεται στη Νέα Μάκρη! (Φωτό)

Μια εικόνα χίλιες λέξεις λέει ο λαός… στην προκειμένη περίπτωση ένα σημείωμα έξω από σουβλατζίδικο στην Νέα Μάκρη στην Ελλάδα.

Ο ιδιοκτήτης του κατάφερε να συγκινήσει αρκετούς στέλνοντας παράλληλα μήνυμα ότι κάποια πράγματα όπως η ανθρωπιά και η αξιοπρέπεια είναι στοιχεία που δεν αγοράζονται.



Χανιά: Πώς έφτασε η εφορία στο πρόστιμο – μαμούθ των 6,5 εκατ. ευρώ σε σουβλατζίδικο

Αίσθηση έχει προκαλέσει το αστρονομικό πρόστιμο ύψους περίπου 6,5 εκατομμυρίων ευρώ, επιβλήθηκε σε σουβλατζίδικο στα Χανιά για φορολογικές παραβάσεις.

Από τους ελέγχους διαπιστώθηκε πως η επιχείρηση δεν είχε εκδώσει περίπου 16.000 αποδείξεις και μάλιστα είχε υποπέσει άλλες δύο φορές σε παρόμοιες παραβάσεις.



Αστρονομικό πρόστιμο σε σουβλατζίδικο επειδή δεν έκοβε αποδείξεις

Αστρονομικό πρόστιμο ύψους 6.367.600 ευρώ, επέβαλε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημόσιων Εσόδων σε επιχείρηση εστίασης στα Χανιά, καθώς από τους ελέγχους διαπιστώθηκε μη έκδοση λιανικών αποδείξεων.

 



Αγριο φονικό μέρα μεσημέρι στην Κέρκυρα

Την τελευταία του πνοή άφησε λίγο πριν τις δύο το μεσημέρι μέσα στο ψητοπωλείο του ένας 52χρονος Κερκυραίος, από το μαχαίρι ενός 30χρονου από την Αλβανία.

Ο δράστης μπήκε στο ψητοπωλείο, το οποίο βρίσκεται στη διασταύρωση του Βυρού, στη Μέση Κέρκυρα, σε έξαλλη κατάσταση και επιτέθηκε στον ιδιοκτήτη με μαχαίρι, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.