Τρίτη 23 Απριλίου 2024 -

Σούπερ Λιγκ



Super League: Ντέρμπι κορυφής στην Τούμπα

Με ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι ολοκληρώνεται απόψε η 11η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Super League, καθώς ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στη Θεσσαλονίκη τον Ατρόμητο, σε ντέρμπι κορυφής.

Ο «Δικέφαλος», που με 18 βαθμούς είναι τέταρτος αυτή τη στιγμή, «καίγεται» για το τρίποντο, καθώς αν το κατακτήσει θα φτάσει στην πρώτη θέση την ΑΕΚ.



Ανάσα για τον Παναθηναϊκό: «Η τροποποίηση του άρθρου 52 δεν είναι… δώρο για τον ΠΑΟ»

Η ΕΠΟ και η Σούπερ Λιγκ συμφώνησαν για την τροποποίηση του άρθρου 52 του κανονισμού που αναφέρεται στα χρηματοοικονομικά στοιχεία των ΠΑΕ για τη σεζόν 2107-18.



Τα βλέμματα στο ντέρμπι της Τούμπας για την πρωτιά των πλέι οφ

Με το καθοριστικό ντέρμπι, στη μάχη της πρωτιάς, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό, ολοκληρώνεται σήμερα, Τρίτη, το πρόγραμμα των πλέι οφ για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, με τα παιχνίδια της 6ης αγωνιστικής. 



Super League: Δοκιμάζεται στη Νέα Σμύρνη ο Ολυμπιακός

Τρία μεγάλα παιχνίδια περιλαμβάνει το σημερινό «κυρίως μενού» της 16ης αγωνιστικής («αυλαία» του Β΄ γύρου) της Super League. Το πιο σημαντικό θα διεξαχθεί στη Νέα Σμύρνη (19:30), με τον Πανιώνιο να αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό.



Super League: Αστέρας Τρίπολης - Πανθρακικός και Basket League

Τρεις αναμετρήσεις για τη Σούπερ Λίγκα (Αστέρας Τρίπολης - Πανθρακικός, ΠΑΣ Γιάννινα - Βέροια, Ηρακλής - Καλλονή) περιλαμβάνει μεταξύ άλλων το πλούσιο αποψινό τηλεοπτικό πρόγραμμα.

Αναλυτικά οι μεταδόσεις:

14:45 OTE SPORT 1, Γουέστ Χαμ - Λίβερπουλ Premier League

15:00 NOVASPORTS 3, Αστέρας Τρίπολης - Πανθρακικός Super League



Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των δύο πρώτων αγώνιστικών της Σούπερ Λιγκ

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των δύο πρώτων αγωνιστικών του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκ. Το νέο πρωτάθλημα αρχίζει με δύο παιχνίδια στις 19:15 το Σάββατο 22 Αυγούστου και συγκεκριμένα το ΑΕΛ Καλλονή – ΑΕΠ Ηρακλής και Πανθρακικός – Αστέρας Τρίπολης και έναν στις 21:30 το ΑΕΚ-Πλατανιάς.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα της 1ης και 2ης αγωνιστικής ημέρας: