Σάββατο 27 Ιουλίου 2024 -

Σούνακ



Συγχαρητήρια στους Εργατικούς για τη νίκη τους στη Βρετανία έστειλε ο Β.Ζελένσκι

Συγχαρητήρια στο Εργατικό Κόμμα και τον Κιρ Στάρμερ για τη νίκη στις βρετανικές εκλογές έστειλε ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκ, δηλώνοντας ότι ανυπομονεί να εργαστεί μαζί του για τη διεθνή ειρήνη και ασφάλεια.



Παραιτείται από την ηγεσία των Τόρις ο Ρ.Σούνακ – «Αναλαμβάνω την ευθύνη για την ήττα των Συντηρητικών»

Ως πρωθυπουργός για τελευταία φορά απευθύνθηκε στο έθνος ο Ρίσι Σούνακ έξω από την πρωθυπουργική κατοικία στην Ντάουνινγκ Στριτ 10.

Ο απερχόμενος πρωθυπουργός, ως είθισται, στάθηκε έξω από την κατοικία στην οποία θα μετακομίσει ο Κιρ Στάρμερ, μετά την εκλογική συντριβή των Συντηρητικών και προχώρησε σε δηλώσεις.



Βρετανία: Ο Μπόρις Τζόνσον προσπαθεί να στηρίξει τους Συντηρητικούς

Σε προεκλογική συγκέντρωση που έκανε το Συντηρητικό Κόμμα βρέθηκε ο πρώην πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον, προσπαθώντας να βοηθήσει πριν οι Βρετανοί πολίτες οδηγηθούν στις κάλπες την Πέμπτη.



Financial Times, Economist και Sunday Times υποστηρίζουν ανοιχτά τους Εργατικούς στις εκλογές του Ηνωμένου Βασιλείου

Δύο βρετανικά οικονομικά έντυπα με μεγάλη επιρροή, η εφημερίδα Financial Times (FT) και το περιοδικό The Economist, υποστηρίζουν το Εργατικό Κόμμα στις βουλευτικές εκλογές που θα διεξαχθούν την Πέμπτη στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπως και οι Sunday Times, μια εφημερίδα που φέρει εντούτοις την ετικέτα της δεξιάς.



Βρετανία: Νέο δημοσκοπικό «χαστούκι» για τους Τόρις λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες

Οι Συντηρητικοί του Βρετανού πρωθυπουργού Ρίσι Σούνακ κατέγραψαν, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση, περαιτέρω πτώση στο ποσοστό της δημοτικότητάς τους στην πρόθεση ψήφου αφότου έγινε γνωστό ότι πέντε αξιωματούχοι του κόμματοςελέγχονται από την Επιτροπή Τυχερών Παιχνιδιών, την αρμόδια ρυθμιστική αρχή της χώρας για τα παράνομα στοιχήματα, καθώς φέρονται ότι έπαιξαν στοίχημα για την ημερομηνία διε



Ο Σούνακ μας περιγράφει το δυστοπικό μέλλον που ονειρεύεται η ελίτ: «Όσοι δεν συμμορφώνονται θα υποστούν κυρώσεις»

Έναν εφιαλτικό νέο κόσμο περιέγραψε ο νυν Βρετανός πρωθυπουργός Ρίσι Σούνακ, ο οποίος είπε ότι έρχονται διαφόρων ειδών κυρώσεις για όσους «δεν προσαρμόζονται», δηλαδή δεν είναι υπάκουοι όπως θα ήθελε το σύστημα.