Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

σουλτάνος



Το καντήλι του Σουλτάνου στην Αγιορείτικη εικόνα της Αγίας Άννας – Η εκπληκτική ιστορία!

Η Αγία Άννα θεωρείται η προστάτης των παιδιών και της μητρότητος. Πολλές είναι οι αφηγήσεις των μοναχών της Σκήτης για ζευγάρια που είχαν χάσει κάθε ελπίδα τεκνοποίησης και έγιναν γονείς με τη βοήθεια της Αγίας Άννης, όταν με ευλάβεια και πίστη κατέφυγαν σ’ αυτήν και ζήτησαν τη βοήθειά της.



Τουρκία: Την τουρκική υπηκοότητα υποσχέθηκε ο Τσαβούσογλου στους απογόνους του σουλτάνου

Την χορήγηση της τουρικικής υπηκοότητας σε απογόνους της οθωμανικής αυτοκρατορίας, που ζουν στο εξωτερικό, υποσχέθηκε στις 11 Φεβρουαρίου ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου.



Διχασμένη η μεινότητα στη Θράκη για την έλευση του Σουλτάνου

Από νωρίς το πρωί στη Θράκη έχει σημάνει συναγερμός για την άφιξη του τούρκου προέδρου Ταγίπ Ερντογάν.

Οχι μόνο από πλευράς ασφάλειας που έτσι και αλλιώς η ελληνική κυβέρνηση αλλά και οι πράκτορες της ασφάλειας του τούρκου προέδρου, έχουν φροντίσει, αλλά και γιατί η κοινή γνώμη κυρίως της μειονότητας είναι διχασμένη.

 



Επικίνδυνος ο Ερντογάν: Νέα επίθεση του Τούρκου προέδρου εναντίον της Ευρώπης

Νέα επίθεση του “Σουλτάνου” εναντίον της Ευρωπαϊκής Ένωσης αλλά και των παρατηρητών του ΟΑΣΕ, την επομένη του δημοψηφίσματος.

«Δεν είναι τόσο σημαντικό εάν η ΕΕ αναστείλει τις ενταξιακές διαπραγματεύσεις με την Τουρκία», ξεκαθάρισε ο Ερντογάν την επομένη της  οριακής νίκης του στο δημοψήφισμα για τη συνταγματική αναθεώρηση που του δίνει αρμοδιότητες “Σουλτάνου”.



Συνεχίζει τις προκλήσεις ο Σουλτάνος-Η οργή της Άγκυρας για τη διαδήλωση στη Βέρνη

Σε μια ανακοίνωση, το υπουργείο κάλεσε τις ελβετικές αρχές να διεξάγουν ποινική έρευνα για τη διαδήλωση.



Τουρκία: Ο σουλτάνος παίρνει κι άλλες υπερεξουσίες

Το κυβερνών κόμμα της Τουρκίας υποβάλλει σήμερα στο κοινοβούλιο μια πρόταση για συνταγματική μεταρρύθμιση, η οποία προβλέπει την ενίσχυση των εξουσιών του προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, πέντε μήνες έπειτα από μια απόπειρα πραξικοπήματος για την ανατροπή του.