Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

σουλειμανογλου



Πώς βρέθηκε ο Λεωνίδης στην κηδεία του Σουλεϊμάνογλου

Ο Βαλέριος Λεωνίδης βρέθηκε το πρωί της Κυριακής στην Κωνσταντινούπολη δίνοντας το «παρών» στην κηδεία του μεγάλου αντιπάλου του, Ναίμ Σουλεϊμάνογλου, με τον οποίο υπήρξαν πολύ καλοί φίλοι.



Δύσκολες ώρες για τον Σουλεϊμάνογλου

Εσπευσμένα στο χειρουργείο μπήκε το περασμένο Σάββατο ο Ναΐμ Σουλεϊμάνογλου, κατόπιν εγκεφαλικής αιμορραγίας την οποία υπέστη.

 



Σουλεϊμάνογλου: Νέες πληροφορίες για τη μεγαλύτερη μάχη του

Ως αθλητής δεν είχε απλά αντίπαλο, κατακτώντας κάθε τίτλο σε όποια διοργάνωση και αν συμμετείχε. Ως άνθρωπος είναι έτοιμος να πετύχει την μεγαλύτερη νίκη που δεν είναι άλλη από αυτή της ζωής.

Ο λόγος για τον Ναΐμ Σουλεϊμάνογλου τον γνωστό και ως «Ηρακλή τσέπης». Ο Τούρκος αρσιβαρίστας αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα καθώς έχει διαγνωστεί με κίρρωση του ήπατος.



Βρέθηκε δωρητής για τη μεταμόσχευση του Σουλεϊμάνογλου

Ο Τούρκος αρσιβαρίστας νοσηλεύεται στην εντατική σε κρίσμη κατάσταση από τις 25 Σεπτεμβρίου και προκειμένου να ξεπεράσει την ηπατική ανεπάρκεια, χρειάζεται μεταμόσχευση.

Εν τέλει ο δότης βρέθηκε και το μόνο που απομένει είναι η μεταμόσχευση, ώστε να επανεκτιμηθεί η κατάσταση του Ναΐμ Σουλεϊμάνογλου.



Πρόθυμοι για μεταμόσχευση στον Σουλεϊμάνογλου εκατοντάδες Τούρκοι

Η μεταμόσχευση ήπατος αποτελεί μονόδρομο για τον Ναίμ Σουλεϊμάνογλου προκειμένου να γίνει καλά. Ο αδελφός του τρεις φορές χρυσού Ολυμπιονίκη, Μουχαρέμ, δήλωσε πως περίπου 200 πολίτες βρέθηκαν στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται ο θρυλικός αρσιβαρίστας, λέγοντας πως είναι διατεθειμένοι να κάνουν οποιαδήποτε θυσία, προκειμένου να κρατηθεί στη ζωή.



Συγκλονίζει ο Σουλεϊμάνογλου: Έχω ήδη ζήσει τη ζωή μου και θα πεθάνω

Τα λόγια του θρυλικού Ναΐμ Σουλεϊμάνογλου προς τους συγγενείς του συγκλονίζουν! 

Τα Μέσα στην Τουρκία παρακολουθούν στενά την πορεία της υγείας του θρυλικού Ναΐμ Σουλεϊμάνογλου και αναφέρουν πως ο θρυλικός αρσιβαρίστας παρουσιάζει βελτίωση (αντιμετωπίζει πρόβλημα στο συκώτι), ενώ έχει επαφή με το περιβάλλον.