Τρίτη 23 Απριλίου 2024 -

Σουφλί



Τροχαίο με 20 μετανάστες - Διακινητής έριξε το βανάκι σε ρέμα για να ξεφύγει

Τον τραυματισμό αρκετών εκ των περίπου 20 παράτυπων μεταναστών, που επέβαιναν σε βανάκι, είχε ως αποτέλεσμα η προσπάθεια του οδηγού και φερόμενου ως διακινητή να διαφύγει τη σύλληψη, σήμερα το μεσημέρι, στην περιοχή του Σιδηρού, στον Δήμο Σουφλίου.



Πυρκαγιά σε πευκοδάσος στο Σουφλί

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή τη στιγμή πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 6 το απόγευμα σε πευκοδάσος, βορειοανατολικά της Λευκίμης και βορειοδυτικά του Προβατώνα του δήμου Σουφλίου. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, η φωτιά εκδηλώθηκε από κεραυνό στη διάρκεια ξηρής καταιγίδας.



Kρεμάστηκε Λοχίας ΕΠΟΠ στο Σουφλί - Τι συμβαίνει με το Στρατό;

Άλλη μια αυτοκτονία στελέχους του ΕΣ έλαβε χώρα σήμερα και προστίθεται σε μια σειρά άλλων περιστατικών που δημιουργούν προβληματισμό ως προς το τι συμβαίνει στο στράτευμα



Κλειστά τα σχολεία σε Σουφλί, Διδυμότειχο και Ορεστιάδα

Τα σχολεία στους Δήμους Σουφλίου, Διδυμοτείχου και Ορεστιάδας, θα είναι κλειστά σήμερα λόγω του συνεχιζόμενου ψύχους που επικρατεί από το βράδυ της Κυριακής σε όλο το Νομό Έβρου.



Τραγωδία στην άσφαλτο

Τραγικό θάνατο βρήκε σήμερα το μεσημέρι ένας υπήκοος Βουλγαρίας όταν η μηχανή που οδηγούσε, με κατεύθυνση το βόρειο τμήμα του Νομού Έβρου, συγκρούστηκε μετωπικά, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, με διερχόμενο αυτοκίνητο με τρεις επιβαίνοντες.

Το δυστύχημα έγινε σε απόσταση περίπου ενός χιλιομέτρου από τον βόρειο κόμβο Σουφλίου.



Μάχη με τις φλόγες σε περιοχή του Σουφλίου

Μάχη με τις φλόγες δίνουν αυτή τη στιγμή οι πυροσβεστικές δυνάμεις, Αλεξανδρούπολης, Σουφλίου και της Ροδόπης σε αγροτοδασική περιοχή της Λευκίμης του δήμου Σουφλίου.