Κυριακή 16 Ιουνίου 2024 -

σοβαρός τραυματισμός



Σε τροχαίο ενεπλάκη γνωστός ηθοποιός: Αμάξι έπεσε πάνω στο δικό του και το αναποδογύρισε

Σε τροχαίο ενεπλάκη πασίγνωστος κωμικός ηθοποιός και η είδηση κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Σύμφωνα με τα ξένα Μέσα, ο Will Ferrell έζησε στιγμές τρόμου το βράδυ της Πέμπτης.



Καλαμάτα: Αποκολλήθηκε γύψινο από τράπεζα και τραυμάτισε σοβαρά στο κεφάλι γυναίκα

Σοβαρά τραυματίστηκε στο κεφάλι μια 45χρονη γυναίκα την ώρα που περνούσε έξω από τράπεζα στην Καλαμάτα.

Η γυναίκα, περνούσε έξω από  τράπεζα όταν ξαφνικά μεγάλο κομμάτι από τη γύψινη διακόσμηση της οροφής ξεκόλλησε και της έπεσε στο κεφάλι, τραυματίζοντάς τη σοβαρά στο κεφάλι.



Νέα ατυχήματα στο Nomads: Τραυματίστηκε σοβαρά ο Νικόλας Παπαδόπουλος

Λαχτάρησαν ξανά στο Nomads, καθώς ακόμα ένα απαιτητικό αγώνισμα διεξήχθη στο σημερινό επεισόδιο του παιχνιδιού, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του Νικόλα Παπαδόπουλου, αλλά και της Χριστίνας Κολέτσα.



Σοβαρός τραυματισμός για Σχορτσανίτη

Παρελθόν, πριν καλά-καλά γίνει παρόν για τον Απόλλωνα Πατρών θα αποτελέσει όπως όλα δείχνουν ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης. Λίγες μέρες μετά την έναρξη της συνεργασίας του με τους «μελανόλευκους», ο πρώην διεθνής σέντερ, αποχώρησε από την προπόνηση με πρόβλημα στον αχίλλειο τένοντα και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για πολύμηνη απουσία του από την ενεργό δράση. 



Η πρώτη ΦΩΤΟ με τον σοβαρό τραυματισμό του ευρωβουλευτή στο Στρασβούργο

Φωτογραφία που προκαλεί σοκ, δημοσιεύεται εδώ και λίγη ώρα από το ITV News μετά το επεισόδιο στο Στρασβούργο και τον σοβαρό τραυματισμό τουευρωβουλευτή του βρετανικού UKIP, Στίβεν Γουλφ.