Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

σοβαρη



Σοβαρή παραμένει η κατάσταση του βρέφους που δέχτηκε επίθεση από πιτ-μπουλ

Στο νοσοκομείο παίδων «Αγία Σοφία» στην Αθήνα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, συνοδεία δύο γιατρών και νοσηλεύεται προκειμένου να υποβληθεί σε σοβαρή εγχείριση στο μάτι , το 10 μηνών βρέφος, το οποίο δέχθηκε επίθεση χθες νωρίς το απόγευμα από το πιτ μπουλ της οικογένειας.



«Σοβαρή απειλή» η Β. Κορέα, σύμφωνα με το 62% των Αμερικανών

Ως «σοβαρή απειλή» προς τις ΗΠΑ θεωρεί τη Βόρεια Κορέα το 62% των Αμερικανών πολιτών, όπως προκύπτει από νέα δημοσκόπηση του CNN και της SSRS.

Το συγκεκριμένο ποσοστό είναι το υψηλότερο από το 2000, ενώ είναι ενισχυμένο κατά 14 ποσοστιαίες μονάδες έναντι της αντίστοιχης δημοσκόπησης του Μαρτίου.



Νέο περιστατικό με «αδέσποτη» σφαίρα: Μοτοσυκλετιστής νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση

Νέο περιστατικό με «αδέσποτη» σφαίρα αποκαλύφθηκε στην περιοχή της Δραπετσώνας.

Μοτοσυκλετιστής δέχθηκε τον κάλυκα στο πίσω μέρος του κεφαλιού του, με αποτέλεσμα ο 46χρονος άνδρας να χάσει τις αισθήσεις του και να συρθεί στο οδόστρωμα πριν γίνει αντιληπτός από διερχόμενους οδηγούς που ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ.



Σε μεγάλο κίνδυνο ο Τσοχατζόπουλος: Σοκάρει η φωτογραφία του μέσα από το νοσοκομείο! (Φωτό)

Εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση ο Άκης Τσοχατζόπουλος μετά το λιποθυμικό επεισόδιο που υπέστη το Σάββατο το βράδυ.

Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ μεταφέρθηκε χωρίς αισθήσεις στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο.

Υπέστη λιποθυμικό επεισόδιο και σύμφωνα με την εφημερίδα Δημοκρατία οι οικείοι του φοβήθηκαν πως υπήρχε πρόβλημα την καρδιά του.



Κρήτη: Σε σοβαρή κατάσταση η γυναίκα που έπεσε σε γκρεμό

Επιχείρηση διάσωσης βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα στην περιοχή των Σφακίων. Μια κοπέλα σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, έχει πέσει σε γκρεμό σε ορεινό σημείο που βρίσκεται στην περιοχή Κακό Καστέλι των Λευκών Ορέων, μεταξύ του οροπεδίου της Ταύρης και της περιοχής Πάχνες.



Κάρτερ: Σοβαρή απειλή τα πυρηνικά της Βόρειας Κορέας

«Σοβαρή απειλή» για τις ΗΠΑ χαρακτήρισε ο υπουργός Άμυνας της χώρας, Ας Κάρτερ, την ικανότητα της Βόρειας Κορέας να χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα.

Υποστήριξε μάλιστα, ότι η Ουάσιγκτον προετοιμάζεται να καταρρίψει οποιοδήποτε βορειοκορεάτικο πύραυλο «έχει τροχιά προς το έδαφός μας ή το έδαφος φίλων και συμμάχων μας».