Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 -

Σότσι



Με πέντε υπουργούς στο Σότσι ο Ερντογάν - Σε εξέλιξη η συνάντηση με Πούτιν - Δείτε ΦΩΤΟ!

Σε εξέλιξη είναι η συνάντηση του Βλαντίμιρ Πούτιν με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στο Σότσι.



Συνάντηση Ερντογάν-Πούτιν στις 17 Σεπτεμβρίου στο Σότσι

Οι πρόεδροι της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, και της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν, θα συναντηθούν τη Δευτέρα για να συνομιλήσουν για τη Συρία, δήλωσαν σήμερα Τούρκοι αξιωματούχοι, την ώρα που η Άγκυρα προσπαθεί να αποσπάσει μια κατάπαυση του πυρός στην ανταρτοκρατούμενη επαρχία Ιντλίμπ (βορειοδυτικά).



Στους 18 οι τραυματίες από το ατύχημα του ρωσικού επιβατικού αεροπλάνου στο Σότσι

Τον τραυματισμό 18 ανθρώπων είχε ως αποτέλεσμα το ατύχημα ενός ρωσικού επιβατικού αεροπλάνου, που βγήκε από τον διάδρομο του αεροδρομίου, νωρίς σήμερα το πρωί έξω από την πόλη του Σότσι, με αποτέλεσμα να πιάσει φωτιά, όπως έγινε γνωστό από Ρώσους αξιωματούχους και κρατικά ΜΜΕ.



Αεροπλάνο έπιασε φωτιά στη Ρωσία - Οι γονείς πετούσαν τα παιδιά για να σωθούν (εικόνες & βίντεο)

Τύχη βουνό είχαν οι 170 επιβάτες και το πλήρωμα ενός αεροπλάνου που κατάφερε να βγει από αυτό παρόλο που το αεροσκάφος ξέφυγε από το αεροδιάδρομο, συνετρίβη σε ένα ποτάμι και έπιασε φωτιά.



Στις φλόγες τυλίχτηκε αεροσκάφος κατά την προσγείωση - 18 τραυματίες

Αεροσκάφος των σιβηριανών αερογραμμών Utair, ξέφυγε από τον διάδρομο προσγείωσης στο αεροδρόμιο του Σότσι, γλίστρησε σε παρακείμενο ποτάμι και ο ένας από τους κινητήρες του πήρε φωτιά, ενώ έσπασε και το ένα του φτερό.



Τετ α τετ Ερντογάν – Πούτιν στο Σότσι

Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έγινε σήμερα δεκτός από τον Ρώσο ομόλογό του Βλαντίμιρ Πούτιν στο Σότσι, στη νοτιοδυτική Ρωσία, όπου οι δύο άνδρες θα συζητήσουν κυρίως σχετικά με τα μέσα με τα οποία θα επιτευχθεί πρόοδος στις προσπάθειες διευθέτησης της σύρραξης στη Συρία.