Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

SOS άρθρα



«Χάθηκε» από την αφρικανική σκόνη η Κρήτη – Αποπνικτική η κατάσταση. Οι συστάσεις της Περιφέρειας

«Πνίγηκε» και σήμερα Πέμπτη (28/3) η Κρήτη, από την αφρικανική σκόνη, με την Περιφέρεια να κάνει συστάσεις για τις ευπαθείς ομάδες.



Πότε έρχεται το καλάθι του Πάσχα και τι θα περιλαμβάνει. Δεν αποκλείεται και «Καλάθι Νονών»

Την Τετάρτη 24 Απριλίου, αναμένεται να τεθεί στη διάθεση των καταναλωτών το «Καλάθι του Πάσχα».

Ο υπουργός Ανάπτυξης, Κώστας Σκρέκας τόνισε στο Open ότι αυτό θα γίνει λίγες ημέρες πριν το Πάσχα αλλά θα πρέπει να επιβεβαιωθεί από σχετική υπουργική απόφαση.

 



Έρχεται 48ωρο με λασποβροχές, αφρικανική σκόνη και υψηλές θερμοκρασίες

Βαρομετρικό χαμηλό, που πλησιάζει τη χώρα μας από την Αφρική, θα επηρεάσει τον καιρό τις επόμενες 48 χώρες, με κύριο χαρακτηριστικό τις λασποβροχές.

Στην επικείμενη αλλαγή του καιρού αναφέρθηκε στην προσωπική του ιστοσελίδα ο Κλέαρχος Μαρουσάκης δημοσιεύοντας και κατατοπιστικούς χάρτες.



Ύψωσαν παλαιστινιακές σημαίες μπροστά στα άρματα την ώρα της παρέλασης. Βίντεο.

Η αστυνομία προχώρησε σε οκτώ προσαγωγές σε άτομα που παρεμπόδισαν την παρέλαση τμημάτων των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας μπροστά από το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη στην πλατεία Συντάγματος για την 25η Μαρτίου.



Κυρ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα έχει γυρίσει οριστικά σελίδα - Από ρεκόρ σε ρεκόρ οι ξένες επενδύσεις

Για τη σημασία της επίσκεψής του στον Καναδά που είναι η πρώτη Έλληνα πρωθυπουργού έπειτα από σχεδόν 41 χρόνια, την οικονομική σχέση μεταξύ των δύο χωρών, τη συμφωνία ελεύθερου εμπορίου μεταξύ ΕΕ και Καναδά αλλά και την αλλαγή του οικονομικού προφίλ της χώρας μας, μίλησε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο τηλεοπτικό δίκτυο CTV και τη δημοσ



Ανοιξιάτικο το σκηνικό του καιρού, σήμερα, με 22 βαθμούς θερμοκρασία - Πού θα γίνουν αύριο οι παρελάσεις με βροχή

Με ομπρέλες αναμένεται να παρακολουθήσουν αύριο τις παρελάσεις στα δυτικά, τη Θράκη και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ.



Yπόθεση «Mail Gate»: Η ΝΔ στο μικροσκόπιο της Αρχής Προστασίας Δεδομένων – Ζητήθηκε να μην διαγραφούν δεδομένα

Στο μικροσκόπιο της Ανεξάρτητης Αρχής Προστασίας Δεδομένων μπήκε και η Νέα Δημοκρατία για το σκάνδαλο διαρροής προσωπικών δεδομένων εκλογέων του εξωτερικού προς όφελος της ευρωβουλεύτριας του κυβερνώντος κόμματος Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου, το λεγόμενο «Mail Gate».



Τρομοκρατική επίθεση στη Μόσχα: Δείτε live εικόνα από τον χώρο της επίθεσης

Συναγερμός σήμανε στη Μόσχα, το απόγευμα της Παρασκευής, καθώς κατά τη διάρκεια εκδήλωσης σε συναυλιακό χώρο ένοπλοι εισέβαλαν και άρχισαν να πυροβολούν αδιακρίτως, με τον αριθμό των νεκρών να ανεβαίνει συνεχώς.



Συναγερμός για τις αυξημένες ροές μεταναστών – Στενή επικοινωνία της ΕΥΠ με την Αίγυπτο

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές λόγω του αυξημένου αριθμού μεταναστών από την Αίγυπτο που φτάνουν στο νησί της Κρήτης, αλλά και στη Γαύδο.



Τα νέα για τον καιρό – Η πρόγνωση του διευθυντή της ΕΜΥ για το τριήμερο της 25ης Μαρτίου

Το τριήμερο της 25ης Μαρτίου απέχει μόλις λίγα 24ωρα και πολλοί ψάχνουν τις προγνώσεις των μετεωρολόγων για τον καιρό που θα έχει τις επόμενες ημέρες. Σε ανάρτησή του, ο διευθυντής της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, Θ. Κολυδάς, αναφέρεται στα «καλά νέα» για τον καιρό.

Συγκεκριμένα, γράφει: