Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Σώρρα



Αστυνομικοί φυγάδευσαν τον Σώρρα από το άλσος της Ευελπίδων

Με πρωτόγνωρο τρόπο έγινε, από ισχυρή αστυνομική δύναμη, η μεταγωγή του Αρτέμη Σώρρα από τα δικαστήρια, λίγο μετά την προφυλάκισή του για τη δράση της οργάνωσης «Ελλήνων Συνέλευσις».



Σώρρας: Απειλεί ότι θα «εκτελέσει» τον Κοτζιά [ΒΙΝΤΕΟ]

Ο Αρτέμης Σώρρας επανεμφανίστηκε μετά από καιρό στο Youtube και απειλεί με εκτέλεση τόσο τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά όσο και άλλους υπουργούς.



Προθεσμία έλαβαν οι κατηγορούμενοι συνεργάτες του Σώρρα

Προθεσμία για να απολογηθούν στις 21 Ιουνίου έλαβαν από τον ειδικό ανακριτή, οι τρεις πρώτοι συνεργάτες του Αρτέμη Σώρρα, οι οποίοι καλούνται να λογοδοτήσουν για σειρά κακουργηματικών πράξεων που απαγγέλθηκαν μετά την έρευνα της Εισαγγελίας για τις δραστηριότητες του πολιτικού φορέα-ΜΚΟ «Ελλήνων Συνέλευσις».



Η συνομιλία Σώρρα πριν εξαφανιστεί

Η αστυνομία αναζητά τον Αρτέμη Σώρρα και τη σύζυγό του που παραμένουν άφαντοι μετά την καταδίκη τους από την παρασκευή.

Ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha αναφέρθηκε το δελτίο της Τρίτης στην τελευταία συνομιλία του Αρτέμη Σώρρα πριν εξαφανιστεί, έπειτα από την καταδίκη του.

Ο διάλογος που έγινε την Παρασκευή 17 Μαρτίου, στις 14:35 το μεσημέρι, έχει ως εξής:



Δικηγόρος Σώρρα: Απειλούν να σκοτώσουν τον πελάτη μου

Στα Δικαστήρια της Πάτρας βρέθηκε σήμερα ο πληρεξούσιος δικηγόρος του Αρτέμη Σώρρα, Βασίλης Νουλέζας για να καταθέσει έφεση κατά της δικαστικής απόφασης που κλείνει στη φυλακή τον πελάτη του και τη σύζυγό του Βαϊα Ρουγκλίου. 

Ο πληρεξούσιος δικηγόρος του καταζητούμενου, μίλησε στο protothema.gr για τις νομικές κινήσεις του πελάτη του. 



Τη Δευτέρα τα ηλεκτρονικά αποτυπώματα θα μαρτυρήσουν τον Σώρρα

Τα αποτελέσματα των ερευνών πάνω στα ηλεκτρονικά «αποτυπώματα» του διαδικτυακού διαγγέλματος του φυγόποινου Αρτέμη Σώρρα, αναμένουν αύριο (Δευτέρα) τα στελέχη της Ασφάλειας Αττικής.

Το Σάββατο έγιναν έρευνες στις οικίες των τεσσάρων παιδιών του καταζητούμενου σε Νέα Σμύρνη, Καλλιθέα και Μεσόγεια και σε δύο κατοικίες στην Αχαΐα, χωρίς όμως να προκύψει κάτι σημαντικό.