Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Σορός άνδρα



Λάρισα: Θρίλερ με σορό άνδρα που βρέθηκε σε αποθήκη

Την άμεση κινητοποίηση των αρχών της Λάρισας προκάλεσε ο εντοπισμός της σορού άνδρα σε εγκαταλειμμένη αποθήκη δίπλα από το νεκροταφείο της Γιάννουλης.

Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία, ενώ κλήθηκε και ιατροδικαστής.



Σορός άνδρα εντοπίστηκε στην θαλάσσια περιοχή του Αγίου Όρους

Για τον εντοπισμό σορού άνδρα στη θαλάσσια περιοχή Ιεράς Μονής Ιβήρων Αγίου Όρους ενημερώθηκε χθες το απόγευμα η Λιμενική Αρχή Δάφνης ΑΟ.



Βρέθηκε σορός άνδρα στην περίφραξη του «Παπανικολάου»

Σορός νεαρού άνδρα εντοπίστηκε μέσα στον χώρο περίφραξης του νοσοκομείου Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη, λίγο μετά τις 11:30 το πρωί.

Στο σημείο έχουν σπεύσει ιατροδικαστής και αστυνομικοί, οι οποίοι ερευνούν για την ταυτότητα του άνδρα καθώς και τις ακριβείς συνθήκες θανάτου του.



Λύθηκε το μυστήριο με τη σορό του άνδρα που βρέθηκε στο ΣΕΦ

Αναγνωρίστηκε η σορός του άνδρα, που βρέθηκε είχε βρεθεί το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης  9 Φεβρουαρίου  στα βράχια της παραλίας του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, μεταξύ του καναλιού και της μαρίνας Αθηνών.



Ρόδος: Σορός άνδρα σε προχωρημένη σήψη εντοπίστηκε στην παραλία Αφάντου

Σορός άνδρα, αγνώστων στοιχείων, εντοπίστηκε το πρωί, σε προχωρημένη σήψη, στην παραλία Αφάντου της Ρόδου.

Η σορός, που έχει ύψος περίπου 1,80 μ. με κανονική σωματική διάπλαση και μαύρα μαλλιά, μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Δωδεκανήσου για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.



Σορός άνδρα βρέθηκε στη Σάμο

Τη σορό ενός άνδρα εντόπισε στην παραλία Λεπροκομείου στο Καρλόβασι της Σάμου το Λιμενικό. Η σορός βρισκόταν σε κατάσταση προχωρημένης σήψης και ανήκει σε άνδρα ύψους 1,92, ηλικίας από 30 έως 40 ετών.

Η σορός μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Σάμου, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.