Τρίτη 23 Απριλίου 2024 -

σόμπα



Τραγικός θάνατος για ζευγάρι από σόμπα υγραερίου

Τραγικό θάνατο βρήκε ένα ζευγάρι στην Κύπρο πιθανότατα λόγω αναθυμιάσεων από σόμπα υγραερίου που χρησιμοποιούσαν.

Σύμφωνα με το protothema.gr, το ζευγάρι ηλικίας 60 και 52 ετών εντοπίστηκε νεκρό στο σπίτι του στο χωριό Σωτήρα. Τόσο ο Ιατροδικαστής όσο και η αστυνομία δεν διαπίστωσαν εξωτερικές κακώσεις στις σορούς του 60χρονου Βρετανού και της 52χρονης Ρωσίδας.



Παραλίγο τραγωδία στην Κρήτη: Τέσσερα παιδιά και οι γονείς στο νοσοκομείο με δηλητηρίαση από σόμπα στο Λασίθι!

Συναγερμός σήμανε σήμερα νωρίς το πρωί στο Λασίθι όταν μία οικογένεια δηλητηριάστηκε από αναθυμιάσεις από σόμπα.

Το περιστατικό συνέβη περίπου στις 5.30 το πρωί, σε χωριό της Ιεράπετρας, όταν μία εξαμελής οικογένεια, έχοντας ξεχάσει την σόμπα υγραερίου ανοιχτή, υπέστη δηλητηρίαση από τις αναθυμιάσεις.



Βόλος: Πήγε να ανάψει τη σόμπα πετρελαίου και πήρε φωτιά το σπίτι της

Κάηκε ολοσχερώς το σπίτι ηλικιωμένης στο Διμήνι Βόλου, από φωτιά που ξέσπασε, σήμερα το πρωί, λίγο πριν τις οκτώ. Σύμφωνα με πληροφορίες, η φωτιά εκδηλώθηκε στην προσπάθεια της 90χρονη γυναίκας να ανάψει τη σόμπα πετρελαίου.



Ευχάριστα νέα για τον 10χρονο που κάηκε από σόμπα - Μπαμπά, είστε όλοι καλά;

Μετά από δέκα μέρες που βρισκόταν σε καταστολή, στην Εντατική στο νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία, ο 10χρονος, που έφερε εγκαύματα τρίτου βαθμού στο πρόσωπό του, ξεπέρασε τον κίνδυνο και μεταφέρθηκε σε δωμάτιο του νοσοκομείου.



«Ξύπνησα από τα ουρλιαχτά του παιδιού μου», λέει ο πατέρας του 10χρονου που κάηκε από τη σόμπα

Σε καταστολή, για να μην υποφέρει από τους πόνους, βρίσκεται ο 10χρονος από την Κρήτη, ο οποίος κάηκε στο πρόσωπο και το κεφάλι, από την ξυλόσομπα που υπήρχε στο δωμάτιο όπου κοιμόταν.



Λασίθι: Δύσκολες ώρες για το αγοράκι που κάηκε από τη σόμπα

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλευέται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Παίδων Αγία Σοφία  το 10χρονο αγόρι από το Λασίθι, που υπέστη σοβαρά εγκαύματα όταν προσπάθησε να ανάψει τη σόμπα στο σπίτι του χρησιμοποιώντας κατά λάθος βενζίνη με αποτέλεσμα να τυλιχτεί στις φλόγες.

Aερογέφυρα για τη μεταφορά του στην Αθήνα με αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας, στήθηκε το Σάββατο