Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

σωματοφύλακες



Elton John: Τον μετέφεραν οι σωματοφύλακες στα χέρια για να μην λερώσει τα πανάκριβα Gucci ρούχα του!

Κρουαζιέρα στην Ιταλία κάνει ο Elton John όπου απολαμβάνει τις οικογενειακές του διακοπές με τον σύζυγό του David Furnish και τα δύο τους παιδιά. 



Ξύλο με σωματοφύλακες του Ερντογάν και Κούρδους έξω από κατοικία του Τούρκου Πρέσβη στις ΗΠΑ - ΒΙΝΤΕΟ

Σοβαρά επεισόδια με πολλούς τραυματίες σημειώθηκαν στην Ουάσινγκτον έξω από την κατοικία του Τούρκου πρεσβευτή.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα διεθνή ΜΜΕ, κατά τη διάρκεια των βιαίων επεισοδίων τραυματίστηκαν εννέα άνθρωποι, με την αστυνομία να ανακοινώνει τη σύλληψη δύο ατόμων.



Σύζυγος του Ρώσου πρέσβη: Δεν είχαμε καθόλου σωματοφύλακες

Νευρικό κλονισμό υπέστη η σύζυγος του του Ρώσου πρεσβευτή Αντρέι Καρλόφ, Μαρίνα, η οποία είδε να δολοφονούν το σύζυγό της μπροστά στα μάτια της, σύμφωνα με την Dailymail.

Η ίδια βρισκόταν στη γκαλερί και παρακολουθούσε την ομιλία του συζύγου της όταν ξαφνικά ο 22χρονος τρομοκράτης Mevlut Mert Altintas, άρχισε να πυροβολεί πισώπλατα τον Ρώσο πρεσβευτή.



Δε φαντάζεστε πόσα χρήματα παίρνουν οι σωματοφύλακες του Μαρκ Ζούκερμπεργκ!

Ναι, χωρίς καμία αμφιβολία το να προστατεύεις τον Μαρκ Ζούκερμπεργκ, έναν από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον πλανήτη δεν είναι κάτι εύκολο, ούτεβέβαια και φτηνό.



ΤΡΟΜΕΡΟ: Ελληνίδα πρωταθλήτρια προπονείται με σωματοφύλακες!

Η Νικόλ Κυριακοπούλου ενημέρωσε την αστυνομία για τις απειλές που δέχεται από άλλους αθλητές και έχει πάρει άδεια από το αθλητικό κέντρο του Αγ. Κοσμά, προκειμένου να προπονείται με σωματοφύλακες.

 



Η... αριστερή κυβέρνηση κοντά στον λαό: Μπράβοι του Τσίπρα απώθησαν δημοσιογράφους στην Μυτιλήνη (Βίντεο)

Είναι ίσως το τελευταίο πράγμα που θα περιμέναμε να δούμε από μία κυβέρνηση που θέλει να λέγεται Αριστερή. Ομως, ο Αλέξης Τσίπρας, μετά την πανηγυρική αθέτηση των προεκλογικών υποσχέσεων, περί ΕΝΦΙΑ, βασικού μισθού, φοροελάφρυνσης αδύναμων ομάδων και και και... τώρα προχωρά σε πρακτικές που δεν μπορείς να τις χαρακτηρίσεις ως...