Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

σωματοφύλακας



Χασίς: Συνελήφθη σωματοφύλακας πασίγνωστων Ελλήνων τραγουδιστών για τον μισό τόνο χασίς!

Ο σωματοφύλακας δυο διάσημων Ελλήνων τραγουδιστών, πολύ αγαπητών στη νεολαία, έπεσε στα χέρια της Ασφάλειας Αττικής, καθώς συμμετείχε σε οικογενειακή σπείρα που… θα έριχνε στην ελληνική αγορά πάνω από μισό τόνο χασίς, το οποίο είχε φέρει από την Αλβανία.



Η Μπριζίτ Μακρόν κάνει τζετ σκι με τον σωματοφύλακά της στην Κυανή Ακτή

Χωρίς τον σύζυγό της, Εμανουέλ Μακρόν απολαμβάνει της διακοπές της η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας, Μπριζίτ.

Ο φωτογραφικός φακός «συνέλαβε» την 65χρονη Μπριζίτ να κάνει τζετ σκι στις ακτές του Bormes-les-Mimomas με το σωματοφύλακά της, φορώντας μεγάλα γυαλιά ηλίου, το μαγιό της και το απαραίτητο σωσίβιο γιλέκο.



Μπεναλά: «Αφού είχα δει τη ταινία «Ο Σωματοφύλακας» αποφάσισα να ασχοληθώ ως σωματοφύλακας υψηλών προσώπων»

O Αλεξάντρ Μπεναλά απομακρύνθηκε από το Ελιζέ, όταν δόθηκε στη δημοσιότητα βίντεο που τον έδειχνε να βιαιοπραγεί σε βάρος διαδηλωτών σε εκδηλώσεις της Πρωτομαγιάς - Η ιστορία και το παιδικό όνειρο του μαροκινής καταγωγής 26χρονου άνδρα, που ήταν η «σκιά» του Γάλλου προέδρου...



Γαλλικά ΜΜΕ: Ελεύθερος ο Μπεναλά, απολογείται σήμερα στη Δικαιοσύνη

Ο σωματοφύλακας του Εμμανουέλ Μακρόν και άλλοι τέσσερις συγκατηγορούμενοί του αφέθησαν ελεύθεροι παρά τις σφοδρές αντιδράσεις της αντιπολίτευσης, ενώ σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ θα απολογηθούν σήμερα στη Δικαιοσύνη.



Απολύεται ο συνεργάτης του Μακρόν που χτύπησε διαδηλωτή

Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν αποφάσισε να απολύσει τον σωματοφύλακα που συνελήφθη τον οποίο κάμερα δείχνει να χτυπά έναν διαδηλωτή την Πρωτομαγιά καθώς προέκυψαν «νέα γεγονότα» σχετικά με το περιστατικό, δήλωσε σήμερα η προεδρία.

 

Ο άνδρας ανακρίθηκε χθες από την αστυνομία για το περιστατικό, ανέφερε εξάλλου το γραφείο του εισαγγελέα.



Γαλλία: Υπό κράτηση ο σωματοφύλακας και η επικεφαλής του γραφείου της Λεπέν

Στους ανακριτές της γαλλικής Υπηρεσίας Καταπολέμησης της Διαφθοράς απολογήθηκαν σήμερα δύο στενοί συνεργάτες της σταρ της γαλλικής Ακροδεξιάς, Μαρίν Λεπέν, η επικεφαλής του γραφείου της και ο σωματοφύλακάς της , οι οποίοι τέθηκαν υπό κράτηση.

Η υπόθεση έχει ξεκινήσει το 2015 και ήδη πριν από ένα χρόνο είχαν γίνει κατασχέσεις στα γραφεία του κόμματος.