Δευτέρα 13 Μαΐου 2024 -

σωματα



Πως θα γίνουν τα σώματά μας τη Β' παρουσία;

Ένα από τα πιο παρεξηγημένα θέματα της πίστεώς μας είναι Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ . Πράγματι, οι περισσότεροι άνθρωποι...
(Μέρος 1ον)



ΗΠΑ: Χιλιάδες θαμμένα σώματα στο πανεπιστήμιο του Μισισιπή

Μπροστά σε μία μακάβρια ανακάλυψη βρέθηκαν οι άνθρωποι του πανεπιστημίου της πολιτείας του Μισισιπή, στις ΗΠΑ, όταν αποδείχθηκε πως κάτω από τον χώρο του πανεπιστημιακού κάμπους βρίσκονται σχεδόν 7.000 θαμμένα σώματα. Το πρώτο σώμα ανακαλύφθηκε το 2013 και άλλα 1.000 βγήκαν στην επιφάνεια το 2014. Συνολικά 7.000 ασθενείς του Ασύλου Παραφρόνων είναι θαμμένοι εκεί.



Εθελοντές εντόπισαν τέσσερις υποψήφιους για τον Πλανήτη 9

Τέσσερα άγνωστα έως σήμερα ουράνια σώματα, κάθε ένα από τα οποία συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να είναι ο μυστηριώδης Πλανήτης 9, προέκυψαν από το πρότζεκτ που διοργάνωσαν αστρονόμοι από το Αυστραλιανό Εθνικό Πανεπιστήμιο (ANU).



Μεξικό: Βρέθηκαν αποκεφαλισμένα σώματα τριών δημοτικών αστυνομικών

Οι αρχές ανακάλυψαν τα αποκεφαλισμένα πτώματα τριών δημοτικών αστυνομικών χθες Σάββατο, ένα έγκλημα που εκτιμάται πως συνδέεται με τη δράση συμμοριών του οργανωμένου εγκλήματος.



Σχημάτισαν σταυρό με τα σώματά τους στο Ηράκλειο Κρήτης

Έναν σταυρό σχημάτισαν με τα σώματά τους οι κολυμβητές στο Ηράκλειο Κρήτης.

Παρά το γεγονός ότι, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, η τελετή του Αγιασμού των υδάτων δεν πραγματοποιήθηκε στο λιμάνι του Ηρακλείου, εκείνοι αψηφώντας το τσουχτερό κρύο, έπεσαν στη θάλασσα. 

Δείτε τις φωτογραφίες:



Βόμβα! Παράνομες οι μετακινήσεις Στρατιωτικών και Σωμάτων Ασφαλείας;

Πρόβλημα έχει δημιουργηθεί από την 1η Οκτωβρίου 2016 με τις μετακινήσεις των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, οι οποίες δαπάνες των οποίων πλέον δεν καλύπτονται από τον παλαιό νόμο, ούτε μπορούν να γίνουν με τον τελευταίο νόμο 4336/2015, καθώς δεν έχει εκδοθεί το προεδρικό διάταγμα που απαιτείται!