Τρίτη 14 Μαΐου 2024 -

Sold ouT



Sold out η συναυλία της Καραντζή στη Λεμεσό για τον πρώτο ναό του Οσίου Πορφυρίου στην Κύπρο.

Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για τη συναυλία "Πορεία προς το Πάσχα" με τη διεθνως διακεκριμένη Υμνωδό και ερμηνεύτρια της αρχέγονης παραδοσιακής μουσικής Νεκταρίας Καραντζή και της Βυζαντινής χορωδίας της Ι. Μητρόπολης Λεμεσού "Ρωμανός ο Μελωδός", υπό τη διεύθυνση του π.



Ποιος λαϊκός τραγουδιστής μπήκε στο βιβλίο Γκίνες;

Έχει στο ενεργητικό του χιλιάδες θαυμαστές, πολλές επιτυχίες και συνεργασίες, όμως πλέον μπορεί να καυχιέται για ακόμη ένα σημαντικό επίτευγμα.

Πριν από λίγες ώρες ο Βασίλης Καρράς μπήκε στο βιβλίο Γκίνες, καθώς η συναυλία του στην Βουλγαρία ήταν sold out.



Sold out την Παρασκευή το ντέρμπι «αιωνίων»

Δεν θα πέφτει… καρφίτσα στο ΟΑΚΑ την Παρασκευή. Ο Παναθηναϊκός Superfoods ενημέρωσε ότι εξαντλήθηκαν ήδη τα εισιτήρια για την αναμέτρηση της Παρασκευής (18/11, 21:15) που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας.

Η ανακοίνωση



Με αρκετά sold out συνεχίζεται το 57ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης

Με αρκετές sold out προβολές συνεχίστηκε το 57ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης. Ο Τζιμ Τζάρμους αποδείχθηκε ιδιαίτερα δημοφιλής, καθώς τόσο για το ντοκιμαντέρ του για τους Stooges (Gimme Danger), όσο και για την ταινία μυθοπλασίας του, Paterson, -που προβλήθηκε και στην έναρξη του Φεστιβάλ- δεν μπορούσε κανείς να βρει εισιτήρια.
 


Sold out οι συναυλίες της Μαντόνα στην Γερμανία

Πρώτα η εικόνα και μετά ο ήχος. Στις συναυλίες της Μαντόνα το θέαμα υπερτερεί της μουσικής και ο χορός επισκιάζει το τραγούδι.