Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Σοφικό



Κορινθία: Φωτιά στο Σοφικό από κεραυνό

Φωτιά ξέσπασε μετά από πτώση κεραυνού, σε δασική περιοχή στην Αγία Μαρίνα Σοφικού. Επί τόπου έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής που κατάφεραν να οριοθετήσουν τη φωτιά πριν πάρει μεγάλες διαστάσεις. Η φωτιά ξέσπασε στις επτά το απόγευμα. Περίπου στις οκτώ το βράδυ αποχώρησαν πυροσβεστικά οχήματα και πλέον επιχειρούν τρία υδροφόρα. 



Φωτιά στο Σοφικό: «Μάχη» με τις φλόγες για δεύτερη ημέρα

Σε εξέλιξη είναι για δεύτερη ημέρα η φωτιά σε δύσβατη, δασώδη περιοχή, στο Σοφικό Κορινθίας και οι ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούν, προσπαθούν να αντιμετωπίσουν τις έρπουσες εστίες που μπορούν να προκαλέσουν αναζωπυρώσεις.



Σοφικό: «Πήρα ένα μαχαίρι και την κάρφωσα δύο φορές στην καρωτίδα»

H ομολογία του προκαλεί ανατριχίλα! Ο ηλικίας 71 ετών συζυγοκτόνος, είπε στην ομολογία του, σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ότι  για 40 χρόνια ζούσε στη "φυλακή" αναφερόμενος στο γάμο του με το θύμα.



Συγκλονισμένοι οι κάτοικοι στο Σοφικό Κορινθίας για το άγριο έγκλημα

Συγκλονισμένοι είναι οι κάτοικοι στο Σοφικό Κορινθίας για το άγριο έγκλημα, με δράστη 71χρονο που σκότωσε τη γυναίκα του και την έθαψε στο νεκροταφείο του χωριού.

Ένας 70χρονος, κάτοικος Αθηνών, παρουσιάστηκε πριν από λίγες ημέρες στο αστυνομικό τμήμα της Ν. Ιωνίας όπου διαμένει και δήλωσε την εξαφάνιση της συζύγου του μετά από καβγά.



Συνελήφθη 71χρονος συζυγοκτόνος στο Σοφικό Κορινθίας

Συνελήφθη την Κυριακή στο Σοφικό Κορινθίας 71χρονος, ο οποίος κατηγορείται ότι σκότωσε την 70χρονη σύζυγό του. 

Την περασμένη Δευτέρα, ο κατηγορούμενος δήλωσε την εξαφάνιση της συζύγου του. Κλιμάκιο αστυνομικών πήγε στην εξοχική κατοικία του 71χρονου στο Σοφικό Κορινθίας, όπου και τον εντόπισε. 



Έγκλημα στο Σοφικό: Οι αντιφάσεις που πρόδωσαν τον δολοφόνο

Θυμίζει ταινία τρόμου η υπόθεση δολοφονίας που αποκαλύφθηκε στο Σοφικό Κορινθίας, με δράστη έναν ηλικιωμένο ο οποίος σκότωσε τη σύζυγό του χτυπώντας την με σφυρί, την έθαψε κρυφά στο κοιμητήριο της περιοχής και δήλωσε ότι εξαφανίστηκε!