Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

σοφια παυλιδου



Η πρώτη αντίδραση της Σοφίας Παυλίδου μετά την απομάκρυνση του Μάνου Παπαγιάννη από την παράσταση

Για την απομάκρυνση του Μάνου Παπαγιάννη από την παράσταση «Πετάει Πετάει» μίλησε η Σοφία Παυλίδου.

 

Σημειώνεται ότι ο Μάνος Παπαγιάννης, απομακρύνθηκε μετά την καταγγελία της Σοφίας Παυλίδου για ξυλοδαρμό και την δημόσια παραδοχή του ηθοποιού ότι μπήκε με τη βία στο καμαρίνι έπειτα από διένεξη που υπήρξε μεταξύ τους.



Ξεσπά ο Φερεντίνος για Παπαγιάννη: "Ευτυχώς δεν ήμουν εκεί… Εξαφανίστηκε σαν ποντικός όταν ήρθε η αστυνομία..."

Ο Χρήστος Φερεντίνος σχολίασε μέσα από την ραδιοφωνική του εκπομπή σχολίασε το περιστατικό ανάμεσα στην πρώην σύζυγό του, Σοφία Παυλίδου και τον Μάνο Παπαγιάννη.



Παπαγιάννης: Εννοείται ότι δεν έγιναν έτσι τα πράγματα

Ο Μάνος Παπαγιάννης βρίσκεται στο επίκεντρο όλων των εκπομπών και των δημοσιευμάτων μετά από όσα έχουν συμβεί ανάμεσα στον ίδιο και την Σοφία Παυλίδου. Κανείς δεν γνωρίζει τι έχει ακριβώς συμβεί ανάμεσα στις δύο πλευρές, με τα πράγματα να παίρνουν τη νομική οδό.



Δικηγόρος Μάνου Παπαγιάννη: Δεν έδειρε την Σοφία Παυλίδου

Για το περιστατικό που σημειώθηκε ανάμεσα στον Μάνο Παπαγιάννη και τη Σοφία Παυλίδου, μετά την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστούν, μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», η δικηγόρος του ηθοποιού, Ελένη Τσαμολιά.

Όπως ανέφερε η κ. Τσαμολιά, ο ηθοποιός όντως πήγε στο καμαρίνι της κ. Παυλίδου για να διευθετήσουν τις διαφορές που είχαν, αλλά ποτέ δεν χειροδίκησε.



Το ξέσπασμα του Xρήστου Φερεντίνου για τον ξυλοδαρμό της πρώην συζύγου από τον Μάνο Παπαγιάννη!

Μεγάλη εντύπωση κι αναστάτωση έχει προκαλέσει η είδηση του ξυλοδαρμού της Σοφίας Παυλίδου, από τον συνάδελφό της Μάνο Παπαγιάννη, που έπαιζαν μαζί μέχρι πρόσφατα στην παράσταση Πετά Πετάει, στο θέατρο Χυτήριο.



Σοφία Παυλίδου: «Έκλεισα την πόρτα για να προστατευτώ και εκείνος κλώτσησε την πόρτα με άρπαξε από το λαιμό…»

Η Σοφία Παυλίδου μίλησε στην εκπομπή Αποκαλυπτικά και ανέφερε τι ακριβώς συνέβη ανάμεσα σε εκείνη και τον συμπρωταγωνιστή της στην παράσταση «Πετάει, πετάει», Μάνο Παπαγιάννη.