Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

SMS



Πανελλαδικές Εξετάσεις: Ανοίγει η πλατφόρμα για τα αποτελέσματα μέσω γραπτού μηνύματος SMS

Τη δυνατότητα ενημέρωσης μέσω γραπτού μηνύματος SMS έχουν και πάλι οι υποψήφιοι των Πανελλαδικών Εξετάσεων, καθώς θα μπορούν να λάβουν γνώση της βαθμολογίας τους αλλά και της σχολής/τμήματος εισαγωγής τους με γραπτό μήνυμα SMS στο κινητό τους τηλέφωνο.



"112": Την Τετάρτη τα πρώτα SMS - Πού θα χτυπήσουν τα κινητά

Αρχίζει αύριο δοκιμαστικά η λειτουργία του Ευρωπαϊκού Αριθμού Κλήσης 112 από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

Όπως ανακοινώθηκε, η πρώτη δοκιμαστική εκπομπή μηνυμάτων SMS του 112, θα πραγματοποιηθεί στην Σύρο για ένα δίωρο, από τις 14.00 έως τις 16.00.



Διάβημα από το Μαξίμου στην ΕΣΗΕΑ για το SMS

Διάβημα στο διοικητικό συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, για το δημοσίευμα του «Ελεύθερου Τύπου» για SMS από το Μέγαρο Μαξίμου μετά τη φονική πυρκαγιά, έκανε ο προϊστάμενος του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού, Θανάσης Καρτερός.



Το Μαξίμου διαψεύδει το SMS για τη φωτιά στο Μάτι: Πλαστό και κακότεχνο

«Η πλαστογραφία, ο διχαστικός λόγος και η προβοκάτσια έχουν γίνει προφανώς απαραίτητα εργαλεία της ακροδεξιάς προπαγάνδας κατά της κυβέρνησης» τονίζει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού αναφορικά με δημοσίευμα στην εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος.



Τα ρομαντικά SMS του Κοτζιά για τον Αύγουστο που χαϊδεύει τα αστέρια

Σε ιδιαίτερα ρομαντική διάθεση και χωρίς να επηρεάζεται καθόλου από την εθνική τραγωδία με τους 85 μέχρι τώρα νεκρούς βρίσκεται μάλλον ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς.

Η απόδειξη βρίσκεται στο χαριτωμένο sms που έστειλε στους φίλους του για τον Αύγουστο, που «καλό μήνα μας εύχεται με λάμψη πονηρή στα μάτια του».

Το sms του υπουργού:



ΕΕ : Θεσπίζει σύστημα συναγερμού με SMS σε περίπτωση τρομοκρατικής επίθεσης

Οι ευρωπαϊκοί θεσμοί κατέληξαν σε προσωρινή συμφωνία προκειμένου να εγκαθιδρυθεί σε όλες τις χώρες της ΕΕ ένα σύστημα συναγερμού με SMS σε περίπτωση τρομοκρατικής επίθεσης ή φυσικής καταστροφής.