Σάββατο 04 Μαΐου 2024 -

smart



Η Τροχαία ψάχνει μαύρο Smart που χτύπησε και εγκατέλειψε οδηγό μοτοσικλέτας

Πληροφορίες για θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε στη Λεωφόρο Κύμης, 150 μέτρα μετά τη γέφυρα Τατοΐου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Ν.Ε.Ο. Αθηνών - Λαμίας, περιοχής Δήμου Αχαρνών, ψάχνει η Ελληνική Αστυνομία.



Μόνο ηλεκτρικά τα Smart από το 2019

Ο κόσμος του αυτοκινήτου αλλάζει ραγδαία και η πρώτη εταιρεία που τολμά να περάσει στη νέα εποχή, κλείνοντας το κεφάλαιο της καύσης ορυκτών καυσίμων στα μοντέλα της, είναι η Smart.



Σαν σήμερα έφυγε ο Τόμας Πρωτόπαπας και οι δικοί του δεν τον ξεχνούν!

Πέρασαν ήδη 4 χρόνια από την ημέρα που έφυγε για πάντα από τη ζωή μόλις στα 25 του χρόνια ο ηθοποιός Τόμας Πρωτόπαπας. Ο Τόμας μετά το σοβαρό τραυματισμό του από τροχαίο στην Αττική οδό, νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο αλλά δυστυχώς  η κατάστασή του ήταν μη αναστρέψιμη...



Tρίκαλα: Εφιάλτης για τους ιδιοκτήτες Smart

Σπείρα στα Τρίκαλα «γδύνει» κυριολεκτικά τα οχήματα μάρκας Smart, κλέβοντας οτιδήποτε μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ανταλλακτικό ή και να πουληθεί!



Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ η σπείρα με τα Smart

Συνελήφθησαν από την ΕΛ.ΑΣ τα μέλη εγκληματικής οργάνωσης που διέπραττε κλοπές αυτοκινήτων smart, τα οποία πωλούσε στη συνέχεια αποσυναρμολογημένα ως ανταλλακτικά ή εξ’ ολοκλήρου με παραποιημένα στοιχεία.



Ανάκληση αυτοκινήτων Smart και Nissan Tiida λόγω τεχνικών προβλημάτων

Ανακλήσεις οχημάτων λόγω τεχνικών προβλημάτων ανακοίνωσε σήμερα η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας.

Αναλυτικά: