Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

σκυλοι



Κατοικίδια: Ποια γιορτινά φαγητά είναι επικίνδυνα γι’ αυτά και τι να κάνετε για να τα προστατεύσετε

Οι γιορτές είναι συνώνυμες με τις λιχουδιές και τα κατοικίδια μετά χαράς συμμετέχουν στην… κραιπάλη. Ωστόσο μερικά τρόφιμα είναι εντελώς ακατάλληλα γι’ αυτά, προειδοποιεί μία Αμερικανίδα ειδικός.



Αυξημένο προσδόκιμο ζωής γι’αυτούς που έχουν σκύλο!

Αυτοί που έχουν σκύλους ζουν περισσότερο και το καρδιαγγειακό τους σύστημα λειτουργεί καλύτερα. Ιδιαίτερα όταν πρόκειται για επιζώντες από καρδιακή προσβολή ή εγκεφαλικό επεισόδιο που ζουν μόνοι τους, ένας σκύλος ως κατοικίδιο μπορεί να έχει ευεργετικά αποτελέσματα για την υγεία τους, όπως αποκαλύπτει νέα έρευνα.



Πρωτοφανής η υπόθεση με τις φόλες στη Φλώρινα: Τουλάχιστον 50 σκυλιά νεκρά!

Πρωτοφανής είναι η υπόθεση μαζικής δηλητηρίασης σκύλων σε χωριά της Φλώρινας, καθώς σύμφωνα με τα στοιχεία φιλοζωικών και περιβαντολογικών οργανώσεων, τουλάχιστον 50 σκυλιά έχουν θανατωθεί μαρτυρικά από τις φόλες!



Ηράκλειο: Δηλητηρίασαν με φόλες σκύλους στην Επισκοπή

Αλγεινή εντύπωση προκαλεί για μία ακόμα φορά η θέα νεκρών σκυλιών στην Επισκοπή Ηρακλείου που δηλητηριάστηκαν από φόλες, τις οποίες πέταξε νοσηρός εγκέφαλος.

Κάτι που δυστυχώς έχει συμβεί και στο παρελθόν και παρά την κατακραυγή πολιτών της περιοχής, ουδείς τιμωρήθηκε γι’ αυτήν την κτηνώδη συμπεριφορά.

Υπάρχουν υποψίες για συγκεκριμένα πρόσωπα, δεν υπάρχουν αποδείξεις.



Πτολεμαϊδα: Αγέλη σκύλων περικύκλωσε και δάγκωσε μητέρα με παιδί

Άλλο ένα περιστατικό επίθεσης σκύλων σε πολίτες στην Πτολεμαΐδα, ήρθε να προστεθεί στον ήδη μακρύ κατάλογο των σχετικών συμβάντων...
Το πρωί του Σαββάτου 27 Ιουλίου 2019 στις 11.30 σε κατοικημένη περιοχή κοντά στο Πάρκο Εκτάκτων Αναγκών, αγέλη 8 σκύλων επιτέθηκε σε μητέρα και παιδί 3,5 ετών που περνούσαν από το σημείο.



Μαζική δολοφονία ζώων στον Μώλο Φθιώτιδας

Μαζική δολοφονία ζώων στην περιοχή του Μώλου Φθιώτιδας καταγγέλλει ο Φιλοζωικός Σύλλογος «Φίλοι Καρδιάς».

 

Οκτώ σκυλιά βρέθηκαν νεκρά, ενώ αγνοούνται άλλα δύο, θύματα δραστών που γέμισαν την περιοχή με εισπνεόμενα δηλητήρια, επικίνδυνα και για τους ανθρώπους και περισσότερο για τα παιδιά.