Τετάρτη 15 Μαΐου 2024 -

Sky News



Sky News: Απετράπη σχέδιο δολοφονίας της Τερέζα Μέι

Σχέδιο για τη δολοφονία της πρωθυπουργού της Βρετανίας, Τερέζα Μέι, απετράπη από τις αρχές, όπως μετέδωσε την Τρίτη το τηλεοπτικό δίκτυο Sky News, επικαλούμενο πηγές τις οποίες δεν κατονόμασε.



Σενάριο τρόμου από το Sky News: Το ISIS θέλει να σκοτώσει παιδιά - Σχεδιάζει επιθέσεις σε σχολεία και νηπιαγωγεία στην Τουρκία

Σχέδιο να σκοτώσει παιδιά εβραϊκών οικογενειών στη Τουρκία με επιθέσεις σε νηπιαγωγεία, σχολεία, και κέντρα νεότητας προωθούσε το ISIS σύμφωνα με ρεπορτάζ του βρετανικού Sky News, από πηγές μυστικών πληροφοριών.



USB με 22.000 ονόματα τζιχαντιστών έχει στην κατοχή του το Sky News

Δεκάδες χιλιάδες έγγραφα που περιέχουν 22.000 ονόματα, διευθύνσεις και αριθμούς τηλεφώνων τζιχαντιστών διαθέτει στην κατοχή του το τηλεοπτικό δίκτυο Sky News.



Το Sky News «πέθανε» τον Ρόμπερτ Ρέντφορντ!

Ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ είναι ζωντανός και καλά στην υγεία του, δήλωσε σήμερα η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του Αμερικανού ηθοποιού, χαρακτηρίζοντας «αρρωστημένη φάρσα» την είδηση που αναρτήθηκε στο Twitter, αναφέροντας ότι ο ηθοποιός του γουέστερν «Butch Cassidy and the Sundance Kid» πέθανε.



Sky News: "Οι τζιχαντιστές σχεδιάζουν επίθεση στη Μεγάλη Βρετανία"

Στόχος τους η βασιλική οικογένεια - Φόβοι ότι το Ισλαμικό Κράτος μπορεί να πλήξει τη χώρα τις ερχόμενες ημέρες

Φόβοι για επικείμενη επίθεση στη Μεγάλη Βρετανία ξυπνούν έπειτα από την αποκάλυψη του δικτύου Sky News ότι οι τζιχαντιστές σχεδιάζουν άμεσα τρομοκρατικό χτύπημα στη χώρα.