Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

σκοπος



Η Kate Middleton έκοψε και δώρισε τα μαλλιά της για καλό σκοπό

Σε μια υπέροχη κίνηση ανθρωπιάς προχώρησε η Kate Middleton χαρίζοντας αληθινά χαμόγελα!

Η αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της δεν ήταν απλά μια κίνηση για να αλλάξει το look της αφού σύμφωνα με τη Sunday Express αποδέχτηκε την πρόταση του στυλίστα της, Joey Wheeler να δωρίσει τα μαλλιά που θα έκοβε.



Διαστημόπλοιο Cassini: Το ταξίδι του, ο σκοπός και η συντριβή του

Ένα παιχνιδιάρικο doodle το σημερινό, αφιερωμένο από την Google στο διασημόπλοιο Cassini, το ρομποτικό όχημα που εκτοξεύτηκε το 1997 για την εξερεύνηση του πλανήτη Κρόνου, των δορυφόρων και των δακτυλίων του ετοιμάζεται για το τέλος της πορείας του.



Γιώργος Μαυρίδης: Συνολικά 11.986 ευρώ για καλό σκοπό!

Το αδιαχώρητο επικράτησε χθες στο στούντιο του Γιώργου Μαυρίδη στη Θεσσαλονίκη, όπου ο γνωστός tatoo artist, μαζί με τους συνεργάτες του χτύπησαν τατουάζ για καλό σκοπό.

Η συμμετοχή του κόσμου ήταν συγκινητική με τον Γιώργο να ευχαριστεί όσους έκαναν τατουάζ με μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.



Ερντογάν: Η επίθεση στο Reina είχε σκοπό να διχάσει τους Τούρκους

Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε σήμερα ότι ο συσχετισμός των διαφορετικών τρόπων ζωής με την επίθεση στο νυχτερινό κέντρο "Ρέινα" της Κωνσταντινούπολης την Πρωτοχρονιά συνιστά μια σκόπιμη προσπάθεια διχασμού του έθνους και υπογράμμισε ότι το τουρκικό κράτος δεν αναμείχθηκε ποτέ στον τρόπο ζωής των ανθρώπων.



Κύπρος: Έκλεψαν σφαίρες από σκοπό και όπλο από σπίτι εφέδρου

Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε χθες βράδυ στην αεροπορική βάση «Ανδρέας Παπανδρέου» στη Πάφο. 

Τρεις άγνωστοι προσέγγισαν μία από τις πύλες του στρατοπέδου, επιτέθηκαν στον σκοπό και του τρεις γεμιστήρες όπλου G3. Οι γεμιστήρες είχαν από 20 σφαίρες 7,62 mm η καθεμία.



Pink Floyd: Ιστορική επανένωση με ακτιβιστικό σκοπό

Με στόχο να υποστηρίξουν τις γυναίκες που επέβαιναν στο «Πλοίο των Γυναικών για τη Γάζα», το οποίο παρεμποδίστηκε από τις ισραηλινές δυνάμεις, ενώ προσπαθούσε να εισέλθει στη Λωρίδα της Γάζας, επανενώνονται τα μέλη του θρυλικού ροκ συγκροτήματος Pink Floyd.