Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

σκάνδαλο Novartis



Στην Εισαγγελέα Διαφθοράς καλείται ο Ανδρέας Λοβέρδος για το σκάνδαλο Novartis

Εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση Novartis, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες η επικεφαλής της Εισαγγελίας κατά της Διαφθοράς, Ελένη Τουλουπάκη καλεί τον Ανδρέα Λοβέρδο την Παρασκευή, 3 Μαΐου, προκειμένου να εξεταστεί.



Ανταπάντηση Πολάκη: Πίσσα και πούπουλα σε όποιον μιλήσει για «σκευωρία»

Aνταπαντά σε όσους συνεχίζουν να μιλούν για «σκευωρία», αναφερόμενοι στο σκάνδαλο Novartis, ο Χανιώτης βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αναπληρωτής υπουργός Υγείας Πάυλος Πολάκης μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στα social media.



Novartis: Πρόσωπο κλειδί ο Χημικός από την Θεσσαλονίκη που προσπάθησε να αυτοκτονήσει;

Μια απόπειρα αυτοκτονίας, μια ομάδα πρακτόρων του FBI που "έκοβε βόλτες" στην Ελβετία και μια περίεργη συνάντηση σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών, συνθέτουν την πρώτη εικόνα τα όσα έχουν γίνει γνωστά για την υπόθεση Novartis.



Το πολύ καλά στρωμένο σχέδιο της novartis, κουκουλώνει το Σκοπιανό. Δείτε στοιχεία της δικογραφίας

Κι ενώ η κυβέρνηση ανενόχλητη και σιωπηλά συνεχίζει να προωθεί το θέμα του ονόματος των Σκοπίων ακόμα και με εθνική ζημία που δεν θα μπορεί να αποκατασταθεί ποτέ στους αιώνες, το σκάνδαλο novartis κάνει την δουλειά του αποπροσανατολίζοντας τους πάντες με ένα θέμα που όλοι ξέρουμε ότι είναι υπαρκτό και συμβαίνει κατά κόρον.



Ανεβαίνουν οι τόνοι στο σκάνδαλο Novartis! Σαμαράς: Μηνύω Τσίπρα και Παπαγγελόπουλο

Δήλωση για την εμπλοκή του ονόματός του στην υπόθεση της Novartis έκανε από τη Βουλή ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. Ο κ. Σαμαράς ανακοίνωσε ότι θα καταθέσει μήνυση εναντίον του Αλέξη Τσίπρα και του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου, μετά την εμπλοκή του ονόματός του στην υπόθεση.