Πέμπτη 16 Μαΐου 2024 -

σκαλες



Κίνα: Τύχη βουνό για άντρα που σώθηκε στο παρά τσακ από κατάρρευση σκάλας

Παρά τρίχα γλίτωσε την ζωή του άνδρας στην Κίνα, από την κατάρρευση της σκάλας που μόλις είχε ανέβει. Από την κάμερα ασφαλείας σε σούπερ μάρκετ επαρχίας της Κίνας, καταγράφηκε βίντεο να δείχνει τις κυλιόμενες σκάλες να καταστρέφονται μία προς μία.Ευτυχώς, δεν υπήρξε κανένας τραυματίας.

Δείτε το βίντεο

 



Μεθυσμένος άνδρας προσπαθεί να ανέβει ανάποδα τις κυλιόμενες!

«Έλα για ένα χαλαρό ποτάκι θα πάμε»... και λίγες ώρες αργότερα βρίσκεσαι στις κυλιόμενες σκάλες ενός εμπορικού και προσπαθείς ν' ανέβεις στον πάνω όροφο. Η λεπτομέρεια είναι πως είσαι στην ανάποδη πλευρά!

Απίστευτος τύπος ανάγκασε όλους τους περαστικούς να παρατηρούν για ώρα την προσπάθειά του! Στο τέλος μάλλον τα κατάφερε...



Ανεβείτε από τις σκάλες! 26 Απριλίου Πανευρωπαϊκή Ημέρα χωρίς ασανσέρ

"Ανεβείτε από τις σκάλες" προτρέπει τον κόσμο ο Διεθνής Οργανισμός για τον Αθλητισμό και τον Πολιτισμό, ξεκινώντας από τις 26 Απριλίου, που είναι η Ευρωπαϊκή Ημέρα Χωρίς Ασανσέρ και υιοθετώντας αυτή τη συνήθεια για μια ζωή!

 

Φρικτός θάνατος για βρέφος: Μητέρα χάνει από τα χέρια το παιδί της που κάνει βουτιά θανάτου από ύψος 12 μέτρων (Βίντεο)

Ένα σοκαριστικό βίντεο που καταγράφει τη στιγμή της βουτιάς θανάτου ενός μικρού παιδιού όταν έπεσε από τα χέρια της μητέρας του ήρθε στη δημοσιότητα.



Γόνατο: γιατί πονάει όταν ανεβαίνω σκάλες;

Σοβαρές επιπτώσεις μπορεί να έχει ο πόνος στο γόνατο που παραμένει αδιάγνωστος, ακόμα και εάν αυτός εμφανίζεται μόνο κατά τη διάρκεια ελάχιστων δραστηριοτήτων.