Παρασκευή 03 Μαΐου 2024 -

σίτιση



Kούβα: Με δυσκολία η σίτιση - Με το δελτίο τα τρόφιμα - Δείτε ΒΙΝΤΕΟ

Η αναζήτηση του καθημερινού επιούσιου στην Κούβα έχει γίνει βραχνάς για τους κατοίκους της το τελευταίο διάστημα με την κυβέρνηση να επιβάλλει περιορισμούς στην αγορά τροφίμων καθώς η Βενεζουέλα του Μαδούρο, έχει μειώσει λόγω της κρίσης τα φορτία φθηνού πετρελαίου, που παρείχε επί χρόνια στη σύμμαχό της.



Σε ποιους δήμους δημόσιοι υπάλληλοι και ένστολοι δικαιούνται δωρεάν σίτιση και στέγαση

Eνα σημαντικό ζήτημα που ταλάνιζε τους νησιωτικούς Δήμους – δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς όλης της χώρας αναφορικά με το κόστος σίτισης και διαμονής των δημοσίων υπαλλήλων και την ανάγκη ενίσχυσης του εισοδήματος επιλύθηκε. 



Επέκταση προγράμματος σίτισης μαθητών σε 8 δήμους της Θεσσαλονίκης

Επεκτείνεται το πρόγραμμα σίτισης μαθητών δημοτικών σχολείων σε οκτώ δήμους της Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για τους Δήμους: Αμπελοκήπων, Μενεμένης, Βόλβης, Δέλτα, Κορδελιού- Εύοσμου, Νεάπολης-Συκεών, Παύλου Μελά, Λαγκαδά και Χαλκηδόνας.



Θα το δούμε και αυτό: Αλλοδαποί θα προσλαμβάνονται στην καθαριότητα, σίτιση και φύλαξη νοσοκομείων

Την ώρα που η ανεργία στην Ελλάδα μαστίζει, ξεπερνώντας σε πραγματικούς αριθμούς το ένα εκατομμύριο ανέργους, την ώρα που ελληνικές οικογένειες πραγματικά έχουν φτάσει στα όριά τους αφού δεν μπορούν να εξασφαλίσουν ούτε τα βασικά για τις καθημερινές τους ανάγκες, την ίδια ώρα η κυβέρνηση επιδίδεται σε ένα μπαράζ κατάθεσης τροπολογιών και σε μία από αυτές προβλέπει ότι θα μπορούν να προσ



Γηροκομείο Αθηνών: Ο Δήμος Αθηναίων αναλαμβάνει τη σίτιση

Από την Δευτέρα 23 Ιανουαρίου ο δήμος Αθηναίων αναλαμβάνει τη σίτιση των ηλικιωμένων στο Γηροκομείο Αθηνών έως ότου βρεθεί μονιμότερη λύση.

Ο υποσιτισμός των τροφίμων ήταν μία από τις σημαντικότερες συνέπειες της κακοδιαχείρισης επί των ημερών της έκπτωτης διοίκησης.



Την Δευτέρα 24 Οκτωβρίου η πληρωμή της Κάρτας Σίτισης Αλληλεγγύης

Η πληρωμή της 16ης δόσης στην Κάρτας Σίτισης Αλληλεγγύης στους δικαιούχους θα γίνει την Δευτέρα 24 Οκτωβρίου όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Εργασίας.