Τετάρτη 24 Απριλίου 2024 -

site



Αυτό το site δείχνει πόσο χρονών φαίνεστε

Τελικά τη δείχνετε την ηλικία σας ή μήπως όχι;

Επειδή μάλλον δεν μπορείτε να εμπιστευθείτε τους φίλους σας, αφού μπορεί να σας λένε ψέμματα από ευγένεια, η Microsoft έφτιαξε ένα website, το how-old.net, που σας λέει πόσων χρονών φαίνεστε από μια φωτογραφία που ανεβάζετε σε αυτό.



Διευρύνεται ο ΕΔΟΕΑΠ με τη συμμετοχή των εργαζομένων στα site

Το Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης εισάγει προς ψήφιση στη Βουλή πλαίσιο των ρυθμίσεων σχετικά με την διασφάλιση της βιωσιμότητας του ΕΔΟΕΑΠ (Ενιαίος Δημοσιογραφικός Οργανισμός Επικουρικής Ασφάλισης- Περίθαλψης). Ανακοίνωση του υπουργείου αναφέρει πως το πλαίσιο των ρυθμίσεων θα δοθεί για έγκριση στη Γενική Συνέλευση του ΕΔΟΕΑΠ, προκειμένου ν



Τουρκία: Δικαστήριο απαγόρευσε τη λειτουργία ολλανδικού ταξιδιωτικού site

Διαταγή με την οποία απαγορεύει τη λειτουργία του ταξιδιωτικού site, Booking.com, το οποίο έχει ως έδρα την Ολλανδία, εξέδωσε δικαστήριο στην Τουρκία.



Οι Έλληνες Παραολυμπιονίκες στην Χρυσή Αυγή: "Κατεβάστε τις φωτογραφίες μας από το site σας"

Τη θέση τους αποφάσισαν να διαχωρίσουν οι 6 Παραολυμπιονίκες, των οποίων οι φωτογραφίες με βουλευτές της Χρυσής Αυγής, είχαν προκαλέσει συζητήσεις τις προηγούμενες ημέρες.



Δημοκρατική Συμπαράταξη: Μια συνεργασία χωρίς... site!

Τα mail που έρχονται καθημερινά στους δημοσιογράφους είναι πολλά.

Ειδικά από τη Δημοκρατική Συμπαράταξη έρχονται πολλές φορές επί τρία, δηλαδή από το ΠΑΣΟΚ, από τη ΔΗΜΑΡ αλλά και από τη Δημοκρατική Συμπαράταξη.



Γράψτε www.google.com/starwars και θα εκπλαγείτε!

Ξέχασε τα doodles στη μηχανή αναζήτησης της Google ή τα κρυφά παιχνίδια στους Χάρτες της... Τα πράγματα πλέον έχουν σοβαρεύσει, καθώς ο διαδικτυακός κολοσσός σε καλεί να διαλέξεις πλευρά σε μία θανάσιμη αναμέτρηση.